Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Σεξουαλική επίθεση λαθρομεταναστών σε αριστερή ρεπόρτερ!


Δείτε τι παθαίνει μια Ιταλίδα δημοσιογράφος πoυ θέλησε να το παίξει προοδευτική και
αντιρατσίστρια και να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση των λαθρό σε ένα Hotspot στην Ιταλία...

Η Φραντζέσκα λοιπόν πήγε σαν ανταποκρίτρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής σε ένα ιταλικό κανάλι για να κάνει προπαγάνδα  για την άθλια κατάσταση, όπως την χαρακτήρισε, των λαθρό στην χώρα της.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε και περιέγραφε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή, την πήραν χαμπάρι οι μουσουλμάνοι λαθρό και επειδή αυτοί δεν… καταλαβαίνουν από αντιρατσισμό και τέτοιες κουταμάρες για αυτούς, όρμησαν επάνω της να την λιντσάρουν.

Το τι επακολούθησε δεν λέγεται καθώς το ρεπορτάζ ήταν ζωντανό και το έβλεπαν χιλιάδες θεατές. Η κοπέλα άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής με αγωνία την φώναζε ενώ καλούσε την αστυνομία να επέμβει.
Με λίγα λόγια… λαθροχαμος!

Καθώς έκανε ρεπορτάζ η λαθρολάγνα γύρω στις 11:30 το βράδυ , κάποιοι λαθρέποικοι είπαν να την «εμπλουτίσουν πολιτισμικά»  επιχειρώντας να τη ληστέψουν και να τη βιάσουν . Αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει πανικόβλητη. Τους έλεγε «μα τι κάνετε είστε τρελοί; Φύγετε από κοντά μου!!!! ». Ο παρουσιαστής της εκπομπής Matrix, Nicola Porro, την παρότρυνε να απομακρυνθεί τάχιστα για να μην της κόψουν την κεφάλα.

Οι τίμιοι άνθρωποι να δέχονται τις συνέπειες των επιλογών τους και των μοντέλων τους στο πετσί τους. Αυτή είναι η πολυπολιτισμικότητα!!!! Από το 2015 που έκανε το κάλεσμα στους λαθρεποίκους η ψευτοκαγκελάριος ψευτογερμανίδα Μέρκελ, η Ιταλία έχει δεχτεί πάνω από 1.500.000 λαθρεποίκους από την Αφρική. Περισσότερους δηλαδή από τους κατοίκους του Μιλάνου μέσα σε μόλις δύο έτη.


http://eksergesi-ellinon.blogspot.gr/2017/05/blog-post_69.html

2 σχόλια:

  1. το θεμα με ολους αυτους που το παιζουν αντί... καθεστωτικοί και αντί εξουσιαστες, μολις κάτι στραβώσει, καλούν την αστυνομια κλπ όργανα του καθεστωτος το οποιο υποτίθεται ότι μαχονται... για να τους προστατέψει... τοσο εξευτελισμος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι επηλογες κανουν ολοι αυτοι οι ανεγκεφαλοι υποστηρικτες ολον αυτον τον λαθρο εισβολεον καλα να παθουν ο απλος λαος τι χρωστα στις μηχαλους ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...