Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο Βορίδης κάνει μεγάλες προσπάθειες για την ποινικοποίηση του Ολοκαυτώματος


Ο κ. Βορίδης επισημαίνει ακόμη την ανάγκη ενίσχυσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου με την κατάθεση ρύθμισης για την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος. «Η συγκεκριμένη ρύθμιση» σημειώνει «θα έπρεπε να έχει νομοθετηθεί ακόμη και αυτοτελώς δηλαδή να μην είναι απαραίτητα ενταγμένη στη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία».

Προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και διερμηνέων ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες!


Οι προσλήψεις δεν γίνονται ούτε για τους αστυνομικούς, ούτε τις κάνουν σε τίποτα σχολεία για τα παιδιά. Γίνονται για τους λαθρομετανάστες! 

250 προσλήψεις στη Ελληνική Αστυνομία με συμβάσεις έργου Στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας θα γίνουν 250 νέες προσλήψεις με σύμβαση μίσθωσης έργου. Οι θέσεις που θα καλυφθούν κατανέμονται ως εξής: 

Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης εκτέλεσε τους Εβραίους στο Εβραϊκό Μουσείο του Βελγίου - Τον παρουσιάζουν ως "Ευρωπαίο"


Διαβάστε πως παρουσιάζεται η είδηση από το Associated Press :

Aρρωστημένος Μεγάλος Αδελφός: Το internet και η παρακολούθηση των χρηστών θα γίνεται από το διάστημα


Ποια είναι τα πλάνα της Google η οποία ετοιμάζεται να κατασκευάσει 180 δορυφόρους για

Εικόνες ΣΟΚ: Η φιλο-εβραϊκή κυβέρνηση του Κιέβου κομμάτιασε άμαχους με βομβαρδισμούς

Ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας είναι Εβραίος... 


Απίστευτη είναι η θηριωδία της φιλονεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου που διέταξε την Ουκρανική Αεροπορία να προχωρήσει σε βομβαρδισμούς εντός κατοικημένων περιοχών του Λούγκανσκ και να σκοτώσει άμαχους ρωσόφωνους πολίτες και όχι μόνο.

Τα βίντεο μετά τους βομβαρδισμούς είναι συγκλονιστικά και προκαλούν σοκ. Δείχνουν ανθρώπους νεκρούς, ακρωτηριασμένους, γεμάτους θραύσματα από τις βόμβες που έριχναν τα μαχητικά αεροσκάφη Mig-29 και Su-25. Πολίτες αιμόφυρτους εκλιπαρώντας για βοήθεια, μη έχοντας καταλάβει τι πραγματικά συνέβη.

Είναι ασύλληπτη η φρίκη που έζησαν χθες και κατά τη διάρκεια της νύχτας οι κάτοικοι του Λούγκανσκ με το θάνατο να έρχεται από τον… αέρα. Ο αριθμός των νεκρών παραμένει άγνωστος. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για πέντε νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται και η υπουργός Υγείας της Λαικής Δημοκρατίας του Λούγκανσκ Ναταλία Αρκίποβα.

Ο βομβαρδισμός με εντολή της φιλονεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου είχε στόχο το Δημαρχείο της πόλης, το οποίο ελέγχεται από τις δυνάμεις αυτοάμυνας. Ωστόσο, η Ουκρανική Αεροπορία βομβάρδιζε αδιακρίτως, σκοτώνοντας αθώους πολίτες που έκαναν βόλτα σε πάρκα και παιδιά που έπαιζαν.

Από την αεροπορική επιδρομή δεν γλύτωσαν ούτε καν Ουκρανοί στρατιώτες. Στα περίχωρα του Λούγκανσκ, κοντά στο χωριό Alexandrovka μία μονάδα συστημάτων επικοινωνιών ραντάρ που ελέγχεται από τον Ουκρανικό Στρατό, βομβαρδίστηκε από ουκρανικά Su-25 χθες τη νύχτα.

Κατά τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονται στο ραντάρ 10 αξιωματικοί του Ουκρανικού Στρατού που σκοτώθηκαν ακαριαία. Ευτυχώς, δεκάδες στρατιώτες που επίσης επάνδρωναν τη μονάδα, βλέποντας τα ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη να κάνουν πτήσεις αναγνώρισης πάνω από τα κεφάλια τους παρέδωσαν τα όπλα τους και τράπηκαν σε φυγή.     

Αυτή είναι η κυβέρνηση του Κιέβου, που υποστηρίζει σθεναρά το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και η ελληνική κυβέρνηση δια του υπουργού των Εξωτερικών Ε. Βενιζέλου καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη Ρωσία για βία και υποκίνηση εχθροπραξιών.

Δείτε το έργο της στα επόμενα βίντεο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...