Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Ντοκουμέντο! Πρώην Σοβιετικός αντιφρονών προειδοποιεί ότι η ΕΕ μετατρέπεται σε σοβιετικού τύπου δικτατορία


The Brussels Journal / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Vladimir Bukovksy, (Βλαντιμίρ Μπουκόφσκι, νευροφυσιολόγος και συγγραφέας, που

Οι Εβραίοι, το νερό και τα ορυκτά της Χιλής

Μέχρι και στην Χιλή! Διεκδικούν ακόμη και τον πλούτο της Παταγονίας;

Οι Εβραίοι έχουν μεγάλη ιστορία στην Χιλή. Μία απ' τις κορυφαίες στιγμές τους ήταν και η διακυβέρνηση της χώρας απ' τον ζάμπλουτο Εβραίο Μαρξιστή Σαλβαντόρ Αλιέντε. Ο Αλιέντε ήταν Εβραίος απ' τη μητέρα του Laura Gossens Uribe.

Το φοβερότερο είναι ότι ο άνθρωπος που ανάγκασε τον Αλιέντε να αυτοκτονήσει, ο δικτάτορας Augusto Pinochet, ήταν φανατικός Εβραιόφιλος και λάτρευε τους Εβραίους. Έβαλε πολλούς στην διοίκηση της χώρας όπως είχε κάνει άλλωστε και ο Αλιέντε! Μόλις κατέλαβε την εξουσία ο Πινοσέτ άρχισαν να εφαρμόζονται οι νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές του Εβραίου οικονομολόγου Μίλτον Φρίντμαν. Και σήμερα οι κάτοικοι της Χιλής δεν έχουν νερό να φυτέψουν λαχανικά. Αυτή είναι η επιτυχία του συστήματος του Εβραίου Φρίντμαν. Η εξαφάνιση των Χιλιανών!

Η Michelle Bachelet, σημερινή πρόεδρος της Χιλής είχε συστήσει το 2006 την πιο εβραϊκή κυβέρνηση παγκοσμίως δίνοντας 3 υπουργεία και ένα υφυπουργείο της χώρας σε Εβραίους. Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι και τα 3 υπουργεία είχα σχέση με τις υποδομές και τις πλουτοπαραγωγικές δομές της χώρας! Πιο συγκεκριμένα Υπουργός Δημοσίων Έργων ήταν ο Eduardo Bitran, Planning and CooperationΣχεδιασμού και Συνεργασιών Clarissa Hardy και Ορυκτού Πλούτου και Ενέργειας η Karen Poniachik.

Βέβαια καταλαβαίνει κανείς το πόσο απίστευτο είναι το γεγονός ότι 3 απ' τα 20 υπουργεία της Χιλής πήγαν σε Εβραίους την ώρα που οι Εβραίοι είναι μόνο 10000-15000 σε μια χώρα 18.000.000!!

Η Bachelet έχει βραβευθεί με το βραβείο Shalom το 2008 απ' το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο.

Στην Χιλή έχει γραφεία και η εβραϊκή Μασονική Στοά B'nai B'rith.

Επίσης η σύζυγος του πρώην προέδρου της χώρας Sebastián Piñera, που διαδέχθηκε την Bachelet για μια τετραετία, επισκεπτόταν συνεχώς το Ισραήλ για διακοπές και ο ίδιος είχε επαγγελματικές σχέσεις με το εβραϊκό κεφάλαιο. Ο ίδιος είχε τοποθετήσει στην κυβέρνησή του Εβραίο υπουργό Εσωτερικών και στην συνέχεια Αμύνης.

Η χαρτογράφηση της περιοχής με τα μεγαλύτερα αποθέματα νερού ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Έπεσε τυχαία στην αντίληψή μας ένα βίντεο απ' το 2013 το οποίο από ότι μπορέσαμε να καταλάβουμε λέει ότι έχουν παρατηρηθεί Ισραηλινοί που παρίσταναν τους τουρίστες, να χαρτογραφούν περιοχές στην Παταγονία επί σειρά ετών όπου υπάρχουν μερικές απ' τις μεγαλύτερες πηγές γλυκού νερού στον πλανήτη!Η εκπομπή "ΕΞΑΝΤΑΣ" είχε παρουσιάσει την κατάσταση με τα δικαιώματα νερού στην Χιλή. Οι μεταλλευτικές εταιρείες εκμεταλλεύονται το 50% του νερού της χώρας! 
Στο μέλλον οι πόλεμοι λένε θα γίνονται για το νερό.. Οι περιούσιοι φροντίζουν από τώρα να ελέγχουν και αυτό.

Πρώην αντιπρόεδρος ΗΠΑ: Οι Εβραίοι είναι πίσω απ' την πολιτική ανοικτών συνόρων!


Ο Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους

Τι θέλουν να κάνουν στο μωρό σου οι Παγκοσμιοποιητές;


Ο πρωθυπουργός είπε ότι «Δεν θα υπάρχει κανένα παιδί από 4 ετών και άνω στη χώρα που θα μένει εκτός προσχολικής εκπαίδευσης και από τον Σεπτέμβρη..»

Είναι αλήθεια δικές τους οι ιδέες ή εφαρμόζουν το σχέδιο των Εβραίων τραπεζιτών;

"Θα βλέπουν το κράτος σαν οικογένειά τους και όχι την οικογένεια που διδάχθηκαν απ' τους γονείς τους"Το απόσπασμα είναι από συνέντευξη του εβραϊκής καταγωγής Aaron Russo στον Alex Jones.. Ο Ρουσσώ έχοντας προσωπική σχέση με τους Ροκφέλερ, επίσης μέλος της γνωστής εβραϊκής οικογένειας, έμαθε σχετικά με τα σχέδιά τους για Παγκόσμια Κυριαρχία. 

Ο Ρουσσώ με τον Νικ Ροκφέλερ την εποχή που έκαναν παρέα

Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι και η γαλούχηση όλων των παιδιών από πολύ μικρή ηλικία με τέτοια πληροφόρηση ώστε να μην αντιδρούν στα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών..

"Δεν είχαμε τρόπο να φορολογήσουμε τον μισό πληθυσμό, επιπλέον με την ισότητα ρίξαμε την γυναίκα στην εργασία "αρπάξαμε" τα παιδιά από το σπίτι διαμορφώνοντας το χαρακτήρα τους πλέον εμείς μέσα από τους δικούς μας κώδικες εκπαιδευτικής διαπαιδαγώγησης"

Προσέξτε τα ονόματα των γυναικών που ηγήθηκαν του φρμινιστικού κινήματος.. Είναι όλες Εβραίες και το ίδιο είπε πριν λίγα χρόνια ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Μπάϊντεν.Κοινοποιήστε το όπου μπορείτε! Μην το αμελείτε!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...