Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Όποιος αλλοδαπός γεννιέται στην Ελλάδα είναι Έλληνας!

Έρχεται μια οικογένεια Μουσουλμάνων στην Ελλάδα και κάνει 10 παιδιά! Κανένα πρόβλημα! Όλα είναι Ελληνόπουλα γιατί γεννήθηκαν στην Ελλάδα!



Και μεις είμαστε Ελληνόπουλα γιατί γεννηθήκαμε στην Ελλάδα!

Οι ελευθερίες του γαλλικού κώλου

Ο Ντιεντονέ σχηματίζει το γνωστό "Quenelle" μαζί με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Ανελκά... Οι Εβραίοι της Γαλλίας ισχυρίζονται ότι αυτή η χειρονομία είναι παραλλαγή του Ναζιστικού χαιρετισμού και κατηγορούν τον ηθοποιό για αντισημιτισμό..

Je Suis Charlie Coulibaly 

Ο εβραϊκός ολοκληρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο 

Ο σοσιαλ-εβραισμός της Γαλλίας συνέλαβε τον ηθοποιό Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά, με την

Γνωρίστε το Ισλάμ: 3 έτη φυλάκισης για φοιτητή στην Αίγυπτο, που ανακοίνωσε πως είναι άθεος


Με 3 έτη φυλάκισης για προσβολή του Ισλάμ, τιμωρήθηκε 21χρονος φοιτητής που μέσω FB

Το Charlie Hebdo και η υποκρισία στη σάτιρα

Υπάρχει ένα σατιρικό περιοδικό που σατιρίζει αυτά που σκόπιμα αποφεύγει το Charlie Hebdo! Και λέγεται Shoah Hebdo. Το Shoah είναι το εβραϊκό Ολοκαύτωμα! Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην Γαλλία και την "ελεύθερη" Ευρώπη να σατιρίσει τους Εβραίους και το Ολοκαύτωμα. Για αυτό και ο δημιουργός του διώκεται!

Θέλουμε πραγματική ελευθερία στη σάτιρα! Να μπορούμε να σατιρίζουμε τον Ιησού, τον Μωάμεθ, τον Γιαχβέ, τον Βούδα κτλ... 

Να μπορούμε να σατιρίσουμε π.χ. την σοφία των ραβίνων που ανακάλυψαν ότι ο Θεός έκανε ένα λάθος και πρέπει να κόβουν το πετσάκι απ' το πέος των αγοριών, με τελετουργικό τρόπο!

Τα συστημικά ΜΜΕ έδειξαν κατά λάθος ένα εξώφυλλο του Shoah Hebdo και ζήτησαν συγγνώμη απ' τους Εβραίους!

Πάνω αριστερά βλέπετε το εξώφυλλο που προβλήθηκε κατά λάθος..

Το Charlie Hebdo σατίριζε το Κοράνι και τους Μουσουλμάνους πιστούς ότι νομίζουν πως το Κοράνι θα τους σώσει απ' τις σφαίρες! Δεν έκαναν όμως το ίδιο και για τους Εβραίους με το Ταλμούδ και τους θαλάμους αερίων! Το έκανε το το Shoah Hebdo για αυτό και είναι απαγορευμένο!


 Το Charlie Hebdo παρουσίασε τον Μωάμεθ να φιλιέται στο στόμα με έναν σκιτσογράφο του Charlie Hebdo, αλλά δεν δείχνουν έναν ραβίνο να φιλιέται με έναν αξιωματικό των Ναζί! Το έκανε το Shoah Hebdo για αυτό και είναι απαγορευμένο. Η σάτιρα φτάνει μέχρι εκεί που το επιτρέπει ο Εβραίος.. 


 

Αυτή την κίνηση των Ορθόδοξων Εβραίων θα τολμήσει να την σατιρίσει το Cahrlie Hebdo;! Ισραηλινή εφημερίδα Ορθόδοξων Εβραίων αφαίρεσε τη Μέρκελ και τις άλλες γυναίκες απ' τη φώτο των ηγετών για το Charlie Hebdo!

Αυτή την κίνηση των Ορθόδοξων Εβραίων θα τολμήσει να την σατιρίσει ο Cahrlie Hebdo; 
Λίγο χλωμό το κόβω... 
Ιδού η κανονική φώτο

Αυτή είναι η φώτο της Ισραηλινής εφημερίδας The Announcer
Που πήγε η Μέρκελ; Την αφαίρεσαν γιατί σύμφωνα με του Ορθόδοξους Εβραίους δεν πρέπει να εμφανίζονται οι γυναίκες σε φώτο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...