Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Οι ελευθερίες του γαλλικού κώλου

Ο Ντιεντονέ σχηματίζει το γνωστό "Quenelle" μαζί με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Ανελκά... Οι Εβραίοι της Γαλλίας ισχυρίζονται ότι αυτή η χειρονομία είναι παραλλαγή του Ναζιστικού χαιρετισμού και κατηγορούν τον ηθοποιό για αντισημιτισμό..

Je Suis Charlie Coulibaly 

Ο εβραϊκός ολοκληρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο 

Ο σοσιαλ-εβραισμός της Γαλλίας συνέλαβε τον ηθοποιό Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά, με την
κατηγορία του «εγκωμιασμού της τρομοκρατίας»,επειδή μετά τη διαδήλωση των «δημοκρατών» και της ελευθερίας του λόγου έγραψε στο Facebook, ότι συμμετείχε στην διαδήλωση της Κυριακής προς τιμήν των θυμάτων της τρομοκρατίας, και πρόσθεσε:«απόψε, σε ό,τι με αφορά, αισθάνομαι Charlie Κουλιμπαλί», συνδέοντας το όνομα του δράστη με το σύνθημα «Je suis Charlie». Και τον συνέλαβαν.

Πριν λίγες μέρες ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τους νομάρχες όλης της χώρας να φανούν «αδιάλλακτοι» απέναντι στην παράσταση του Ντιεντονέ «ο Τοίχος» που ξεκίναγε περιοδεία από τη Νάντ, επειδή υποδαυλίζει το αντισημιτικό μίσος «Απέναντι στον αντισημιτισμό, τη διασάλευση της δημόσιας τάξης που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες προκλήσεις, άξιες μόνο περιφρόνησης, απέναντι στον εξευτελισμό μέσω των φυλετικών διακρίσεων, ζητώ από τους εκπροσώπους του κράτους και ιδίως από τους νομάρχες να επαγρυπνούν και να είναι αδιάλλακτοι» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μανουέλ Βαλς είχε ήδη στείλει στους νομάρχες εγκύκλιο με την οποία διευκρίνιζε το πώς θα μπορούσαν να απαγορεύσουν την παράσταση του ηθοποιού. 

Αυτή είναι η εβραιο-κρατούμενη Γαλλία. 

Ο σημιτικός ρατσισμός και φασισμός.

http://deltio11.blogspot.gr/2015/01/blog-post_72.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...