Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Το Charlie Hebdo και η υποκρισία στη σάτιρα

Υπάρχει ένα σατιρικό περιοδικό που σατιρίζει αυτά που σκόπιμα αποφεύγει το Charlie Hebdo! Και λέγεται Shoah Hebdo. Το Shoah είναι το εβραϊκό Ολοκαύτωμα! Όπως καταλαβαίνετε κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην Γαλλία και την "ελεύθερη" Ευρώπη να σατιρίσει τους Εβραίους και το Ολοκαύτωμα. Για αυτό και ο δημιουργός του διώκεται!

Θέλουμε πραγματική ελευθερία στη σάτιρα! Να μπορούμε να σατιρίζουμε τον Ιησού, τον Μωάμεθ, τον Γιαχβέ, τον Βούδα κτλ... 

Να μπορούμε να σατιρίσουμε π.χ. την σοφία των ραβίνων που ανακάλυψαν ότι ο Θεός έκανε ένα λάθος και πρέπει να κόβουν το πετσάκι απ' το πέος των αγοριών, με τελετουργικό τρόπο!

Τα συστημικά ΜΜΕ έδειξαν κατά λάθος ένα εξώφυλλο του Shoah Hebdo και ζήτησαν συγγνώμη απ' τους Εβραίους!

Πάνω αριστερά βλέπετε το εξώφυλλο που προβλήθηκε κατά λάθος..

Το Charlie Hebdo σατίριζε το Κοράνι και τους Μουσουλμάνους πιστούς ότι νομίζουν πως το Κοράνι θα τους σώσει απ' τις σφαίρες! Δεν έκαναν όμως το ίδιο και για τους Εβραίους με το Ταλμούδ και τους θαλάμους αερίων! Το έκανε το το Shoah Hebdo για αυτό και είναι απαγορευμένο!


 Το Charlie Hebdo παρουσίασε τον Μωάμεθ να φιλιέται στο στόμα με έναν σκιτσογράφο του Charlie Hebdo, αλλά δεν δείχνουν έναν ραβίνο να φιλιέται με έναν αξιωματικό των Ναζί! Το έκανε το Shoah Hebdo για αυτό και είναι απαγορευμένο. Η σάτιρα φτάνει μέχρι εκεί που το επιτρέπει ο Εβραίος.. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...