Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η απόλυτη απόδειξη ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τον κόσμο!


Πιστεύετε ότι οι Εβραίοι κατα κάποιο τρόπο ελέγχουν το κόσμο; Έχετε δίκιο! Οι ίδιοι το επιβεβαιώνουν!


Πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση της εβραϊκής οργάνωσης ADL(Antidefamation League) σχετικά με τον αντισημιτισμό παγκοσμίως.

Οι Εβραίοι είναι η μοναδική φυλή, το μοναδικό έθνος παγκοσμίως που διενεργούν ειδικές δημοσκοπήσεις σε όλο το πλανήτη σχεδόν, για να δουν τι ποσοστό των ανθρώπων "υποκρύπτει αντισημιτισμό".

Αναζητούν τον καμουφλαρισμένο αντισημιτισμό! Δεν αναζητούν απλά αντισημιτικές πράξεις αλλά θέλουν να ξέρουν την άποψη του καθενός μας. Τι σκεφτόμαστε για τους Εβραίους!



Όπως καταλαβαίνετε το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί απόδειξη ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το πλανήτη και επιθυμούν να συνεχίσουν να τον ελέγχουν. Για αυτό κάνουν συνεχώς έρευνες για να δουν αν οι υπόλοιποι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την προσπάθειά τους να καταλάβουν την παγκόσμια εξουσία. 

Για αυτό προωθούν παντού νόμους εναντίον του "αντισημιτισμού".

Οι Εβραίοι μέσω της ADL παρακολουθούν και φακελώνουν όλη την ανθρωπότητα για να μπορούν να την διοικούν χωρίς η ανθρωπότητα να το αντιλαμβάνεται ή να αντιδρά.

Μας τρομοκρατούν μέσω απειλών απ' τα τηλεοπτικά δίκτυα που κατέχουν για να φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια. Όπου ανεβαίνει ο αντισημιτισμός ασκούν τρομοκρατία μέσω πολιτικών και ΜΜΕ.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι σύμφωνα με την ADL αντιλαμβάνονται ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τις περιβόητες "αγορές" που καταστρέφουν οικονομικά ολόκληρα έθνη και παρόλα αυτά δεν αντιδρούν επειδή τα κανάλια τους τρομάζουν ότι θα τιμωρηθούν!

Είναι καιρός να πούμε την αλήθεια όλοι για το ποιοι ελέγχουν τις αγορές και να μην φοβόμαστε γιατί δεν υπάρχουν φυλακές αρκετά μεγάλες για δισεκατομμύρια ανθρώπους!

Μάλιστα σύμφωνα με την ADL το 85% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι Εβραίοι είναι παντοδύναμοι στον επιχειρηματικό κόσμο και το 82% πιστεύει ότι οι Εβραίοι έχουν πάρα πολλή δύναμη στις διεθνείς χρηματαγορές!

Γιατί όμως αυτό δεν μεταφέρεται και στον δημόσιο διάλογο;

Γιατί όπως σας είπαμε μας τρομοκρατούν μέσω των δικών τους ΜΜΕ για να μην λέμε αυτό που αντιλαμβανόμαστε, με αποτέλεσμα να ελέγχουν την οικονομία μας.

Τέλος στο συνολικό σκορ οι Έλληνες είναι 69% αντισημίτες στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού σύμφωνα με τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο της ADL που μπορείτε να δείτε στο site της.

Η Ελλάδα έχει 6.300.00 αντισημίτες λένε οι Εβραίοι! Δεν μιλάνε όμως για το θέμα γιατί φοβούνται την τρομοκρατία των καναλιών και των πολιτικών που τα πάνε πολύ καλά με τους Εβραίους...

Παρακάτω θα δείτε ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό βίντεο για το πως οι Εβραίοι της ADL μας παρακολουθούν και επηρεάζουν τις ηγεσίες όλων των χωρών.
 

 
Στη φώτο είναι ο διευθυντής της ADL, Abe Foxman



Παραθέτουμε και μια δημοσίευση που είδαμε ΕΔΩ

Το 90 % των ελλήνων εκτιμούν ότι οι εβραίοι «έχουν μεγάλη εξουσία στα oικονομικά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...