Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Καλώς να έρθουν: 200.000 ισλαμιστές αναμένονται να μπουν στην Ελλάδα το επόμενο 12μηνο

Όλους αυτούς και όσους έχουν ήδη μπει στη χώρα η κυβέρνηση της Αριστεράς με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ θα τους νομιμοποιήσει και θα τους εντάξει στην ελληνική κοινωνία... Ωραίο δεν ακούγεται;


H χώρα τα τελευταία 24ωρα υφίσταται μια τρομακτική εισβολή ισλαμιστών

Είναι ο Ερντογάν κρυπτοεβραίος;

Σημείωση Φωνής Ελευθερίας: Ο συγγραφέας που κάνει καταγγελίες εναντίον του Ερντογάν λέει ότι οι Εβραίοι θέλουν να υπονομεύσουν τον κοσμικό χαρακτήρα της Τουρκίας.. Δεν μας λέει όμως ότι η Τουρκία έγινε κοσμικό κράτος υπο τις διαταγές του Κεμάλ Ατατούρκ και των ντονμέδων του οι οποίοι ήταν όλοι κρυπτοεβραίοι.. Δείτε και αυτό το βίντεο σχετικά με τους Ντονμέδες.. 

Αν ισχύουν αυτές οι καταγγελίες για Ερντογάν καταλαβαίνετε ότι η Τουρκία είναι ένα πλήρως ελεγχόμενο απ' τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές κράτος.. Όχι ότι η Ελλάδα πάει πίσω.. Γιατί όπως οι εβραικές οργανώσεις έχουν βραβεύσεις πολλάκις τον φλογερό Μουσουλμάνο Ερντογάν, άλλες τόσες έχουν βραβεύσει για την προσφορά τους στον εβραϊσμό και τους δικούς μας..



Μια απίστευτη ιστορία που βεβαίως δεν μπορεί - υπό τις παρούσες συνθήκες να

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Φεμινίστρια φύλακας έδιωξε νεαρή μητέρα με το 3χρονο αγοράκι από πάρκο "μόνο για γυναίκες", γιατί το παιδί της… «είχε πέος»


 
Το μίσος που έχουν οι φεμινίστριες για τους άνδρες είναι τόσο άρρωστο που το απευθύνουν ακόμα και πάνω σε μικρά αγόρια. Η αθωότητα δεν λέει τίποτα σε αυτές τις

ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Αυτο θα πει "αντιρατσισμός"): Μπαρ απαγορεύει την είσοδο σε ετεροφυλόφιλους και κινηματογράφος απαγορεύει την είσοδο σε λευκούς μη μουσουλμάνους!


Φαντάζεστε ένα μπαρ ή ένα εστιατόριο να είχε αναρτήσει πινακίδα στην είσοδο που να

ΗΠΑ: Μαύρος αστυνομικός σκότωσε άοπλο νεαρό λευκό, αλλά μάλλον αυτή την είδηση δεν θα την ακούσεις ποτέ…

 
Στην μετα-Αμερική, ο θάνατος ενός λευκού ίσως έχει μικρότερη αξία από το θάνατο ενός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...