Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Είναι ο Ερντογάν κρυπτοεβραίος;

Σημείωση Φωνής Ελευθερίας: Ο συγγραφέας που κάνει καταγγελίες εναντίον του Ερντογάν λέει ότι οι Εβραίοι θέλουν να υπονομεύσουν τον κοσμικό χαρακτήρα της Τουρκίας.. Δεν μας λέει όμως ότι η Τουρκία έγινε κοσμικό κράτος υπο τις διαταγές του Κεμάλ Ατατούρκ και των ντονμέδων του οι οποίοι ήταν όλοι κρυπτοεβραίοι.. Δείτε και αυτό το βίντεο σχετικά με τους Ντονμέδες.. 

Αν ισχύουν αυτές οι καταγγελίες για Ερντογάν καταλαβαίνετε ότι η Τουρκία είναι ένα πλήρως ελεγχόμενο απ' τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές κράτος.. Όχι ότι η Ελλάδα πάει πίσω.. Γιατί όπως οι εβραικές οργανώσεις έχουν βραβεύσεις πολλάκις τον φλογερό Μουσουλμάνο Ερντογάν, άλλες τόσες έχουν βραβεύσει για την προσφορά τους στον εβραϊσμό και τους δικούς μας..Μια απίστευτη ιστορία που βεβαίως δεν μπορεί - υπό τις παρούσες συνθήκες να
επιβεβαιωθεί - έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας με την εκλογή του Ταγίπ Ερντογάν. Πρόκειται για τις αποκαλύψεις που είχε κάνει ο συγγραφέας Ergün Poyraz στο βιβλίο του «Τα παιδιά του Μωυσή».

Σύμφωνα με τον Ergün Poyraz και το βιβλίο του, Τα παιδιά του Μωυσή, που το έγραψε το 2007, Ο Recep Tayyip Erdoğan, και η σύζυγός του, είναι κρυπτο-Εβραίοι, οι οποίοι κρυφά συνεργάζονται με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες για να υπονομεύσουν τον κοσμικό χαρακτήρα του τουρκικού κράτους. Στο βιβλίο του, Το τριαντάφυλλο του Μωυσή, περιέχει παρόμοιες καταγγελίες για τον Πρόεδρο Abdullah Gül. Κατά τη στιγμή της σύλληψής του το 2007, ο Poyraz φαίνεται να εργαζόταν με ένα άλλο βιβλίο σχετικά με τον Ντενίζ Μπαϊκάλ.


Συνελήφθη το 2007 και κατηγορήθηκε ως μέλος του Συλλόγου για την Ένωση των Πατριωτικών Δυνάμεων (VKGB), η οποία λέγεται ότι συνδέονταν με την οργάνωση Εργκένεκον. Στις 5 Αυγούστου 2013 καταδικάστηκε σε 29 χρόνια και 4 μήνες φυλάκισης.

Ο συγγραφέας Poyraz

Ο Poyraz ισχυρίζεται ότι ο Ερντογάν ανήλθε στην εξουσία ως μέρος της σιωνιστικής συνωμοσία που επινοήθηκε από την JİTEM στην Τουρκία. Η JİTEM είναι μια μυστική μονάδα οργάνωσης της κυβέρνησης.

Η JİTEM πιστεύεται ότι είναι πίσω από πολλές βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες, και πιστεύεται ότι συνδέεται με την Εργκένεκον, η οποία ήταν μέρος της CIA και της Επιχείρησης Gladio.

Εδώ βλέπουμε τον Ερντογαν στο αμερικανικό εβραϊκό συνέδριο κατα την απονομή βραβείου, για, κρατήσου λίγο....για το εβραϊκό «προφίλ θάρρους».Σύμφωνα με τον Ergün Poyraz , ο Ερντογάν έχει μιλήσει συχνά με την εβραϊκή Anti-Defamation League και την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή .
Η Τουρκία έχει ένα μεγάλο ποσοστό κρυπτοεβραϊκού πληθυσμού όπως και χριστιανών.

Ο Ερντογάν με τον εβραιο συμμαθητή του Rafael Sadi. Σπουδάσαν μαζί οικονομικά.
Ως πρωθυπουργός της Τουρκίας, ο Ερντογκάν βοήθησε το Ισραήλ και τους φίλους της «Αραβικής Άνοιξης». Ο Ερντογκάν βοήθησε το Ισραήλ με τις επιθέσεις στη Συρία και το Ιράκ.
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, κατασκοπεύονται με μηχανισμούς υποκλοπών από το Ισραήλ. Ο Ερντογάν γαυγήζει, αντί όμως να δαγκώσει την ίδια στιγμή υποστηρίζει το Ισραήλ να γίνει μέλος του ΟΟΣΑ, του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Η κυβέρνηση Ερντογάν έχει κάνει συμβάσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων με ισραηλινές εταιρείες για την πολεμική της άμυνα!!!


Ο Ερντογάν με φίλους.

Σύμφωνα με τον Νετζμετίν Ερμπακάν, τον πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας, ο Ερντογάν κρατά την σκληρή γραμμή εναντίον του Ισραήλ αλλά στην πραγματικότητα παραπλανά τον τουρκικό λαό.

Ο Ερμπακάν επικρίνει το Ισραήλ, και κατηγορεί τον Ερντογκάν ότι είναι μέρος της εβραϊκής καρτέλ. Ο Ερμπακάν: «Πως γίνεται το AK κόμμα του κ. Ερντογκάν να πει ναι στη συμμετοχή του Ισραήλ στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ ) και να μην εμποδίσει την ένταξη του; "Γιατί η τουρκική κυβέρνηση δίνει την συγκατάθεση της σε αμυντικές συμβάσεις με εταιρίες του Ισραήλ αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ο Ερντογκάν ασκεί κριτική «ενός λεπτού » στον Πέρες στο Νταβός, αλλά οι επιχειρηματικές συμφωνίες με το εβραϊκό κράτος ως συνήθως είναι σημαντικότερες. Αυτό ονομάζεται υποκρισία»!

Πηγή: katohika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...