Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ;

Οι οδοντίατροι υποστηρίζουν, ότι η ζάχαρη φθείρει τα δόντια. Δημιουργείται έτσι η εντύπωση, ότι τα φθείρει, λόγω των μικροβίων, που αναπτύσσονται στο στόμα. Αυτή η άποψη όμως, δεν είναι απόλυτα σωστή.

Στην πραγματικότητα, η ζάχαρη «κλέβει» το ασβέστιο από το σώμα (επομένως κι από τα δόντια). Αυτή είναι η κύρια αιτία, που η ζάχαρη βλάπτει τα δόντια, όχι τα μικρόβια.

Τη δεκαετία τού 1930, ο οδοντίατρος και βιολόγος Westοn Ρrice, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να μελετήσει απομονωμένες φυλές, για τις οποίες είχε ακούσει,

Σοκαριστικά ποσοστά Κασιδιάρη στη δημοσκόπηση του zougla.gr


Supermarket στο σοσιαλιστικό παράδεισο της Βενεζουέλας που ονειρεύονται αρκετοί στην Ελλάδα





ΗΡΕΜΗΣΕ - ΠΛΗΡΩΣΕ - ΧΑΛΑΡΩΣΕ - ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕ


ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτσι μας εξαπατούν οι Διεθνείς Τραπεζίτες

 Το παγκόσμιο χρέος της ανθρωπότητας αυξήθηκε μέσα σε 5 χρόνια περίπου κατά 22 τρισ. Όλα αυτά τα χρέη ήταν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που όπως θα δείτε παρακάτω ήταν τεχνητή!

Είναι κορυφαίο ζήτημα το να ξέρουμε ποιοι ελέγχουν το πλούτο της ανθρωπότητας σήμερα και φυσικά πώς τον απέκτησαν.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πώς απέκτησε ο κάθε τραπεζίτης της Wall Street ή της Deutche Bank όλο αυτό τον πλούτο που μας δανείζει, με τόκο φυσικά.

Το μέγα ερώτημα λοιπόν είναι αν απέκτησαν όλο αυτό το πλούτο νόμιμα και προπάντων ηθικά. Γιατί αν αποδεχθούμε να ζούμε σε μια κοινωνία της απάτης, μια κοινωνία που εξυψώνει όποιον μπορεί να εξαπατήσει περισσότερους και καλύτερα τότε καταλαβαίνετε ότι θα οδηγηθούμε στην σκλαβιά υπό την τυραννία των απατεώνων. 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή της πρόσφατης οικονομικής κρίσης για να δούμε πώς συγκεκριμένοι άνθρωποι που ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες πλουτίζουν εις βάρος της ανθρωπότητας μέσω τεχνητών οικονομικών κρίσεων.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Περίπου 1000 νεκροί έπαιρναν προνομιακά επιδόματα!

Tην άμεση αναστολή της καταβολής επιδομάτων σε 932, που παρά το γεγονός ότι είχαν πεθάνει, τα επιδόματά τους καταβάλλονταν κανονικά, διέταξε το υπουργείο Εργασίας.



Οπως προκύπτει από τα στοχεία του συστήματος «Ηλιος»

Κατάσχουν σπίτια ανέργων και πολύτεκνων για 2000 ευρώ χρέος

Έτσι προοδεύει η ιδιωτική πρωτοβουλία και η «Εταιρική ευθύνη». Διαγραφή χρεών 229εκ ευρώ για το "Μέγαρο"

Η εφορία τους, βγάζει στο σφυρί 56 σπίτια στην ημέρα. Για χρέος προς το Κράτος 2000 ευρώ , έβγαλαν στο σφυρί το σπίτι πολύτεκνων με 4 ανήλικα παιδιά , ενώ η Δ.Ο.Υ Κηφισίας για οφειλή, ύψους μόλις 2.790,80 ευρώ προχώρησε σε κατάσχεση και στη συνέχεια εξέδωσε πρόγραμμα πλειστηριασμού, για το σπίτι ενός ανέργου. Η Εφορία Μυτιλήνης, έκανε κατάσχεση στο σπίτι ενός πολύτεκνου γιατί χρωστούσε στο Κράτος 2.200 ευρώ. Και ακόμα η εφορία μπήκε σε 93.000 τραπεζικούς λογαριασμούς και κατάσχεσε ότι βρήκε. Ακόμα και 0,30 λεπτά. 



Κομισιόν: Τα γκαρσόνια της Ευρώπης οι Έλληνες

Ο φόβος και ο τρόμος ολόκληρων γενιών σ' αυτή την χώρα ήταν να μην γίνουμε ταγκαρσόνια της Ευρώπης. Τελικά ο φόβος αυτός, καλώς ή κακώς επαληθεύεται. Με τον πιο επίσημο τρόπο. 

Σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παρακολούθηση των κενών θέσεων εργασίας στην ΕΕ το δεύτερο τρίμηνο του 2013, τα 10 πιο αναπτυσσόμενα επαγγέλματα στην Ελλάδα είναι:

οι σερβιτόροι και οι μπάρμαν, οι νοσηλευτές και οι μαίες, οι ανειδίκευτοι εργάτες, οι επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα, οι προγραμματιστές λογισμικού, οι οδηγοί βαρέων φορτηγών και λεωφορείων, τα νομικά επαγγέλματα, οι μεταφορείς, οι υπάλληλοι γραφείου και οι χειριστές μηχανημάτων τροφίμων.

Η έκθεση καταγράφει μεγάλες διαφορές στις ευκαιρίες απασχόλησης μεταξύ των χωρών της Νότιας και της Βόρειας Ευρώπης.



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρβανίτης δήλωσε ότι ο χαιρετισμός δεν είναι Ναζιστικός αλλά ανατάσεως προς το Θείον

"Ο χαιρετισμός αυτός είναι χαιρετισμός, όπως είπα και στο Ηράκλειο, χαιρετισμός ανατάσεως τιμής και νίκης. Οι αρχαίοι Έλληνες οι αγωνιστές μας, τότε που έκαναν αγώνες ορκίζονταν και αυτοί και ορκίζονταν με τα χέρια ψηλά γιατί είναι χειρονομία ανατάσεως προς το Θείο, όπως εδώ ορκιζόμαστε εμείς οι ορθόδοξοι."


Πρόσθεσε μάλιστα: "Όταν οι υποψήφιοι δημόσιοι υπάλληλοι, εμείς οι

Τρεις Αλβανοί κακοποιοί είχαν ρημάξει το Πικέρμι και την Ραφήνα

Στα χέρια της; αστυνομίας έπεσαν οι τρεις ληστές που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων των βορειοανατολικών προαστίων.

Οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί συνελήφθησαν στο Κορωπί
Επί μήνες έψαχναν τους δράστες οι αστυνομικοί.

Το κρύβουν πάλι τα ΜΜΕ: Σπείρα πακιστανών βίασε 50χρονη Ελληνίδα μέσα στο σπίτι της

Μπορεί τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μην αναφέρουν τέτοια γεγονότα όμως η πραγματικότητα διαφέρει πολύ από την εικόνα που παρουσιάζουν οι υπάλληλοι των νταβατζήδων.

Αδίστακτοι εγκληματίες βίασαν την 50χρονη μέσα στο σπίτι της μέρα μεσημέρι, εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα!

Πρώτος με 64% και 10.500 ψήφους ο Κασιδιάρης στη δημοσκόπηση του ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ!


Οι Πακιστανοί θα λιντσάρουν τους Χρυσαυγίτες

Ένα παράξενο επεισόδιο που "μυρίζει" από μακριά, προβοκάτσια, συνέβη χθες το πρωί στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Ρόδου.
 
Άγνωστοι είχαν κάνει κομμάτια ένα κοράνι ενώ ταυτόχρονα στην είσοδο του νεκροταφείου είχαν ρίξει και "προκηρύξεις" της ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...