Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κατάσχουν σπίτια ανέργων και πολύτεκνων για 2000 ευρώ χρέος

Έτσι προοδεύει η ιδιωτική πρωτοβουλία και η «Εταιρική ευθύνη». Διαγραφή χρεών 229εκ ευρώ για το "Μέγαρο"

Η εφορία τους, βγάζει στο σφυρί 56 σπίτια στην ημέρα. Για χρέος προς το Κράτος 2000 ευρώ , έβγαλαν στο σφυρί το σπίτι πολύτεκνων με 4 ανήλικα παιδιά , ενώ η Δ.Ο.Υ Κηφισίας για οφειλή, ύψους μόλις 2.790,80 ευρώ προχώρησε σε κατάσχεση και στη συνέχεια εξέδωσε πρόγραμμα πλειστηριασμού, για το σπίτι ενός ανέργου. Η Εφορία Μυτιλήνης, έκανε κατάσχεση στο σπίτι ενός πολύτεκνου γιατί χρωστούσε στο Κράτος 2.200 ευρώ. Και ακόμα η εφορία μπήκε σε 93.000 τραπεζικούς λογαριασμούς και κατάσχεσε ότι βρήκε. Ακόμα και 0,30 λεπτά. 





Δια τους σοσιαλιστές και φιλελεύθερους αλήτες η κάθε οικογένεια φταίει που δεν έχει να πληρώσει.

Το ίδιο κράτος , η ίδια εφορία αποφάσισε τη διαγραφή των δανείων που είχε πάρει το Μέγαρο Μουσικής, με εγγυητή το Ελληνικό Δημόσιο. Μετά από συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού , Στουρνάρα και Παναγιωτόπουλου με τον πρόεδρο του Δ.Σ του Μεγάρου Μουσικής Ιωάννη Μάνο, αποφασίστηκε να χαριστεί το ανεξόφλητο υπόλοιπο των 229εκ ευρώ. 


Μας φωνάζουν δηλαδή. 


ΦΑΤΕ ΧΩΜΑ ΡΡΕΕΕΕ!
(Το συνολικό δάνειο που είχε λάβει το Μέγαρο Μουσικής ήταν 245εκ. )

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον Χοακίν Αλμούνια, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από τον Ιανουάριο του 2013, έχουν πάψει να εξυπηρετούν τα δάνεια τους.
Τα κόκκινα δάνεια υπερβαίνουν τα 270 εκατομμύρια ευρώ ενώ υπάρχουν και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς στο ΙΚΑ εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) και του Πασόκ (ΠAΣOK), ύψους 360.000 ευρώ.
Και όμως ούτε αυτόφωρο ούτε πλειστηριασμός ούτε κατάσχεση. Άλλο το Μέγαρο και τα «κόμματα» της Κλεπτοκρατίας και άλλο ο κάθε άνεργος φουκαράς. Ο κάθε πληβείος.

500 εκ. χαμένα για το Μέγαρον της Στοάς και τα Κόμματα της Στοάς. Αμα βάλουμε και τα δάνεια ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΥ, ΜΕΓΑ, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΚΑΙΙΙΙΙ, η βαλίτσα πάει πολύ μακρυά. Και όμως οι ηλίθιοι πελάτες του Μεγκατσάνελε θα ψηφίσουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΑLEXIS TEXAS.


http://deltio11.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4386.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...