Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι Πακιστανοί θα λιντσάρουν τους Χρυσαυγίτες

Ένα παράξενο επεισόδιο που "μυρίζει" από μακριά, προβοκάτσια, συνέβη χθες το πρωί στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Ρόδου.
 
Άγνωστοι είχαν κάνει κομμάτια ένα κοράνι ενώ ταυτόχρονα στην είσοδο του νεκροταφείου είχαν ρίξει και "προκηρύξεις" της ... Χρυσής Αυγής!
 
Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής Κοινότητας του νησιού.
 
Οι αρμόδιες Αρχές πάντως είναι εξαιρετικά προσεκτικές και επιφυλακτικές στο γεγονός αυτό και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την ταυτότητα των δραστών καθώς η προβοκάτσια είναι εμφανέστατη αφού ένας ένοχος δεν υπογράφει ποτέ την ενοχή του, οπότε η ρίωη προκηρύξεων από μόνη της καταδεικνύει έμμεσα ότι πρόκειται περί χρονδροειδούς προβοκάτσιας.
 
Μιλώντας στη rodiaki.gr ο μουσουλμάνος, Μουσταφά Σιέχ, που είναι πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου, είπε ότι "Αντικρύσαμε ένα ανατριχιαστικό θέαμα: Χιλιάδες σελίδες του Κορανίου σκισμένες
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει, φυσικά, το περιστατικό, τονίζοτας ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή της Ρόδου, αναφέρεται συγκεκριμένα για το περιστατικό:
 
«Πληροφορηθήκαμε για ένα συμβάν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου. Η Τ.Ο. Ρόδου δηλώνει επίσημα ότι ουδεμία σχέση έχει με την παραπάνω ενέργεια και καταδικάζει το γεγονός.
 
Σας ενημερώνουμε ότι το μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου αποτελεί για μας πολιτιστική κληρονομιά.
 
Επίσης έχουμε να σας δηλώσουμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάνει θρησκευτικό διαχωρισμό μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και ότι υποστηρικτές του κινήματος μας είναι αρκετοί Έλληνες πατριώτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
 
Η ανωτέρω ενέργεια είναι καθαρά προβοκατόρικη που σκοπό έχει σίγουρα να αμαυρώσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του κινήματός μας και να δημιουργήσει εντυπώσεις στην κλειστή κοινωνία της Ρόδου».
 
Η μουσουλμανική μειονότητα της Ρόδου είναι η πλέον ενσωματωμένη στον κοινωνικό ιστό του νησιού (όπως και αυτοί της Κω) μαζί με τους χριστιανούς συμπολίτες τους, αλλά τα τεέυταία 5 χρόνια αποτελεί σταθερό στόχο αποσταθεροποίησης και υποδαύλισης μίσους από την τουρκική πρεσβεία, όπου ριοργανώνει συχνά εκδηλώσεις στο νησί και έχει ανοίξει δίοδο επαφής με τους εξτρεμιστές της Θράκης...


http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...