Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Ποια τράπεζα χρηματοδοτεί όλα τα μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ;


 Παραπάνω βλέπετε τις εφημερίδες με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ελλάδα. Αυτές αντιπροσωπεύουν το 80% της κυκλοφορίας όλων των κυριακάτικων εφημερίδων. 

Όπως καταλαβαίνετε οι εφημερίδες αυτές διαμορφώνουν την γνώμη του αναγνωστικού κοινού και εξαιτίας του μεγάλου εύρους και αριθμού δημοσιευμάτων επηρεάζουν όλα τα ΜΜΕ στην χώρα.

Είναι αδύνατο να φτάσει κάποιος σε τόσο μεγάλο αριθμό κυκλοφορίας μια εφημερίδα χωρίς την κατάλληλη χρηματοδότηση. Χρειάζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ. Χρειάζονται τεράστια ποσά για την αμοιβή όλων των δημοσιογράφων και των συντακτών. Και που βρίσκουν οι εφημερίδες αυτές τα χρήματα; 

Μα φυσικά τα δανείζονται απ’ την τράπεζα. Και ποια τράπεζα φιγουράρει με διαφημίσεις στα πρωτοσέλιδα όλων αυτών των εφημερίδων; Η τράπεζα Πειραιώς όπως βλέπετε στη φώτο! 

Είναι η τράπεζα που σώθηκε λίγα χρόνια πριν με χρήματα που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Μόλις πήρε το ζεστό χρήμα άρχισε να αγοράζει άλλες τράπεζες. Είναι η τράπεζα που εμείς σώσαμε με τους φόρους που πληρώσαμε και πληρώνουμε. 

Όμως οι «εργασίες» της Τράπεζας Πειραιώς απογειώθηκαν κυριολεκτικά μετά τον Ιούνιο του 2013 όταν έγιναν μέτοχοί της οι γνωστοί χρηματιστές και τραπεζίτες της Wall Street, ο George Soros, ο Paulson και ο Daniel Loeb. Η τράπεζα φροντίζει από τότε να χρηματοδοτεί τα μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ για να μπορεί να διαμορφώνει συνειδήσεις.Και ποιοι είναι αυτοί που διαμορφώνουν τις συνειδήσεις των Ελλήνων μέσω των μεγάλων ΜΜΕ; Είναι αυτοί που κερδίζουν εις βάρος της οικονομίας της χώρας μας μέσω των «αγορών» που ουσιαστικά διευθύνουν. 

Αναζητήστε αυτά τα ονόματα στο διαδίκτυο για να δείτε την δράση τους με λεπτομέρειες. Αυτοί μας λένε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε όλο και περισσότερα και να αμειβόμαστε με λιγότερα. Μας το λένε όμως φορώντας τη μάσκα των ελληνικών ΜΜΕ. 
Θέλουμε ΜΜΕ και εφημερίδες που να λένε την αλήθεια. 

Όμως όταν τα ΜΜΕ χρηματοδοτούνται απ’ αυτούς που δεν τους συμφέρει η αλήθεια τότε δεν πρόκειται να πιστέψουμε αυτά που μας λένε ότι είναι για το καλό μας. Δεν θα τα πιστέψουμε χωρίς να το ερευνήσουμε.

Διαδώστε αυτές τις πληροφορίες για να μάθει ο λαός ποιοι είναι αυτοί  που τον τρομοκρατούν και του λένε ότι είναι μονόδρομος να συνεχίσει να πληρώνει χρέη που δεν του ανήκουν.Η Τράπεζα Πειραιώς πούλησε τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων πελατών της στην εβραϊκή εταιρεία ΚΚR


Εικόνες που θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα.. Όταν βλέπετε τέτοιες εικόνες πρέπει να ξέρετε ότι πίσω απ' την κρίση και τις εταιρείες κρύβονται οι περιούσιοι φίλοι μας... 


Πριν 1μιση χρόνο έγιναν οι απαραίτητες μετοχικές προσθήκες που απογείωσαν την τράπεζα Πειραιώς.. Soros, Paulson, Loeb .. Όλοι τους Εβραίοι... Μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη κυρία της Πειραιώς, η γυναίκα του Σάλλα είχε δηλώσει στην εκπομπή της  Βίκυ Φλέσσα στην ΝΕΤ ότι είχε εργαστεί στα κιμπούτς του Ισραήλ στα 18 της και ανήκει στην ισραηλική κοινότητα Βόλου... Την τράπεζα Πειραιώς την έσωσε ο ελληνικός λαός με τα χρήματά του.. 7 δισεκατομμύρια ευρώ έχει πάρει απ' την τσέπη μας.. Και τι κάνουν τώρα οι Εβραίοι ιδιοκτήτες της; Αναθέτουν σε μια επίσης εβραϊκή εταιρεία να αρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων των οποίων οι ίδιοι διέταξαν το κόψιμο των μισθών με αφορμή την στημένη οικονομική κρίση.. Σου δίνουν δάνειο, σου κόβουν τον μισθό, δεν έχεις να πληρώσεις και χάνεις τα πάντα.. Χάνεις την ζωή σου.. Να γιατί πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση των τραπεζών και λογιστικός έλεγχος στα δάνεια.. 
Η είδηση..

Οι εταιρείες του σχήματος θα τελούν υπό τη διαχείριση ή/και τον έλεγχο της ΚΚRCredit, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς θα αναλάβει την τραπεζική εξυπηρέτηση (servicing) του χαρτοφυλακίου, το οποίο αποτελείται από ενήμερα όσο και από μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και από μετοχικούς τίτλους. 

Η συμφωνία προβλέπει ότι funds υπό τη διαχείριση της KKRCredit θα καταστήσουν διαθέσιμη στις εταιρείες του μεταβιβαζόμενου χαρτοφυλακίου πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους μέχρι €300 εκατ. ευρώ και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου θα αναλάβει η KKRCredit με στόχο την μεγιστοποίηση της αξίας του.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, μετά τη πλήρωση των κανονιστικών και λοιπών προαπαιτούμενων. 

Η KKR συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παγκοσμίως επενδυτικούς οίκους, έχοντας υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία αξίας $96,1 δισ. ενώ διαθέτει σημαντική προϊστορία σε διεθνείς επενδύσεις ανά την υφήλιο, επιδιώκοντας τη δημιουργία αξίας με την εισφορά κεφαλαίων μακροπρόθεσμου ορίζοντα, την στρατηγική σκέψη και την εισαγωγή βέλτιστων πρακτικών στη λειτουργία των εταιρειών. 

Οι ιδρυτές και επικεφαλείς της KKR είναι οι Kohlberg, Kravis, Roberts.. Και οι τρεις τους είναι Εβραίοι..

Σύμβουλοι της Τράπεζας στη συναλλαγή είναι οι DeutscheBankAG, Shearman & SterlingLLP και η Δικηγορική Εταιρεία Κουταλίδη. Σύμβουλοι της KKR στη συναλλαγή είναι οι Weil, Gotshal & Manges, Karatzas & PartnersLawFirm, ArthurCoxandDeloitteLLP.

Όλες οι τράπεζες που έχει χρηματοδοτήσει για να σωθούν απ' την "κρίση" ο ελληνικός λαός αγοράζονται από Εβραίους για να περάσει έτσι ο πλούτος του ελληνικού λαού με κρυφό τρόπο σε εβραϊκά χέρια....Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...