Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Η Τράπεζα Πειραιώς πούλησε τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων πελατών της στην εβραϊκή εταιρεία ΚΚR


Εικόνες που θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα.. Όταν βλέπετε τέτοιες εικόνες πρέπει να ξέρετε ότι πίσω απ' την κρίση και τις εταιρείες κρύβονται οι περιούσιοι φίλοι μας... 


Πριν 1μιση χρόνο έγιναν οι απαραίτητες μετοχικές προσθήκες που απογείωσαν την τράπεζα Πειραιώς.. Soros, Paulson, Loeb .. Όλοι τους Εβραίοι... Μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη κυρία της Πειραιώς, η γυναίκα του Σάλλα είχε δηλώσει στην εκπομπή της  Βίκυ Φλέσσα στην ΝΕΤ ότι είχε εργαστεί στα κιμπούτς του Ισραήλ στα 18 της και ανήκει στην ισραηλική κοινότητα Βόλου... Την τράπεζα Πειραιώς την έσωσε ο ελληνικός λαός με τα χρήματά του.. 7 δισεκατομμύρια ευρώ έχει πάρει απ' την τσέπη μας.. Και τι κάνουν τώρα οι Εβραίοι ιδιοκτήτες της; Αναθέτουν σε μια επίσης εβραϊκή εταιρεία να αρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων των οποίων οι ίδιοι διέταξαν το κόψιμο των μισθών με αφορμή την στημένη οικονομική κρίση.. Σου δίνουν δάνειο, σου κόβουν τον μισθό, δεν έχεις να πληρώσεις και χάνεις τα πάντα.. Χάνεις την ζωή σου.. Να γιατί πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση των τραπεζών και λογιστικός έλεγχος στα δάνεια.. 
Η είδηση..

Οι εταιρείες του σχήματος θα τελούν υπό τη διαχείριση ή/και τον έλεγχο της ΚΚRCredit, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς θα αναλάβει την τραπεζική εξυπηρέτηση (servicing) του χαρτοφυλακίου, το οποίο αποτελείται από ενήμερα όσο και από μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και από μετοχικούς τίτλους. 

Η συμφωνία προβλέπει ότι funds υπό τη διαχείριση της KKRCredit θα καταστήσουν διαθέσιμη στις εταιρείες του μεταβιβαζόμενου χαρτοφυλακίου πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους μέχρι €300 εκατ. ευρώ και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου θα αναλάβει η KKRCredit με στόχο την μεγιστοποίηση της αξίας του.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, μετά τη πλήρωση των κανονιστικών και λοιπών προαπαιτούμενων. 

Η KKR συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παγκοσμίως επενδυτικούς οίκους, έχοντας υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία αξίας $96,1 δισ. ενώ διαθέτει σημαντική προϊστορία σε διεθνείς επενδύσεις ανά την υφήλιο, επιδιώκοντας τη δημιουργία αξίας με την εισφορά κεφαλαίων μακροπρόθεσμου ορίζοντα, την στρατηγική σκέψη και την εισαγωγή βέλτιστων πρακτικών στη λειτουργία των εταιρειών. 

Οι ιδρυτές και επικεφαλείς της KKR είναι οι Kohlberg, Kravis, Roberts.. Και οι τρεις τους είναι Εβραίοι..

Σύμβουλοι της Τράπεζας στη συναλλαγή είναι οι DeutscheBankAG, Shearman & SterlingLLP και η Δικηγορική Εταιρεία Κουταλίδη. Σύμβουλοι της KKR στη συναλλαγή είναι οι Weil, Gotshal & Manges, Karatzas & PartnersLawFirm, ArthurCoxandDeloitteLLP.

Όλες οι τράπεζες που έχει χρηματοδοτήσει για να σωθούν απ' την "κρίση" ο ελληνικός λαός αγοράζονται από Εβραίους για να περάσει έτσι ο πλούτος του ελληνικού λαού με κρυφό τρόπο σε εβραϊκά χέρια....


Το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...