Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Βίντεο: Ρατσισμός εναντίον των Νορβηγών στην Νορβηγία!


Η Νορβηγία είναι ο πολυπολιτισμικός "παράδεισος" της Ευρώπης. Εκεί η πολυπολιτισμικότητα εφαρμόζεται σε εδω και χρόνια με την απόλυτη κάλυψη απ' το κράτος.

Όμως όπως αποδεικνύεται πλέον καθημερινά η πολυπολιτισμικότητα και ο πολυφυλετισμός δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην Νορβηγία παρόλο που όλος ο κρατικός μηχανισμός είνα διαμορφωμένος για την ενσωμάτωση των μεταναστών.

Τα θύματα βεβαίως είναι οι Νορβηγοί που έχουν ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ίσως όμως για αυτούς είναι ήδη πολύ αργά.

Βίντεο: Ταλιμπάν παίζουν μπάλα με κεφάλια!

Προσοχή το βίντεο που ακολουθεί δεν πρέπει να το δουν ανήλικοι αφού σε αυτό σύμφωνα πάντα με την περιγραφή που το συνοδεύει- μαχητές Ταλιμπάν παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια ανθρώπων.

Τι σου έκρυψαν οι "Δημοκράτες" στο σχολείο: Η Γαλλική Επανάσταση έφτιαχνε παντελόνια και εξώφυλλα από ανθρώπινο δέρμα!

Οι στρατηγοί της Γαλλικής Επανάστασης έφτιαχναν παντελόνια και εξώφυλλα από το ανθρώπινο δέρμα των θυμάτων τους!
Παντελόνια, σέλλες και βιβλία από ανθρώπινο δέρμα


Στα επίσημα αρχεία του νομού Μαιν-ε-Λουάρ, σώζεται η κατάθεση του Ειρηνοδίκη JeanHumeau, από το Ponts-de-Ce, που αναφέρει τη λειτουργία στην περιοχή του, ενός απότα βυρσοδεψεία όπου οι ρεπουμπλικανοί  έφτιαχναν παντελόνια και σέλλες από το ανθρώπινο δέρμα των γδαρμένων θυμάτων τους!

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Τη διακήρυξη αυτή την βρήκαμε στην ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου

Την διακήρυξη υπογράφουν το Βρετανικό Κοινοβούλιο και διάφορες εβραϊκές οργανώσεις.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ 


* Οι Βουλευτές θα

Η εβραϊκή Blackrock που επενδύουν οι Συριζαίοι βουλευτές κρατάει απ' τα @ρχίδια κυβέρνηση, τραπεζίτες και ΜΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ για την εβραϊκότητα της Blackrock
Εάν δημοσιοποιηθεί η έκθεση της blackrock, μήπως πολλοί τραπεζίτες θα “φάνε” ισόβια;
ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αφού οι τραπεζίτες ελέγχουν τα Μ.Μ.”Ε” που πλέον εξαρτώνται αποκλειστικά από τα Θαλασσοδάνεια ... και τα Μ.Μ.”Ε” ελέγχουν το πολιτικό σύστημα πλασάροντας από πολιτικούς μέχρι Παπαδήμους, τόσο απλά είναι τα πράγματα για όσους αναρωτιέστε για τον

Σε Εβραίους ανήκει η BlackRock, η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων

Όπως εβραϊκή είναι και η Blackstone...

Το αφεντικό της BlackRock είναι ο Εβραίος Λάρι Φινκ. Υπαρχηγός είναι ο επίσης Εβραίος Καπίτο που έχει βραβευτεί από Εβραϊκή οργάνωση στη Νέα Υόρκη για τις δωρεές του...


Blackstone: Εβραϊκά κερδοσκοπικά συμφέροντα πίσω απ' τις κατασχέσεις!

Εβραίοι αξιολογούν την περιουσία μας, Εβραίοι την κατάσχουν!

Η Τράπεζα της Ελλάδας ελέγχεται απ' την οικογένεια Rotshchild.

Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κ. Κατσέλη ξέρει ότι η Blackstone είναι εβραϊκή εταιρεία αλλά το πιθανότερο είναι ότι το κρύβει, για να μην την "μαλώσουν".

Εν συντομία θα σας αναφέρουμε τα εξής καταπληκτικά για την Blackstone για να καταλάβετε ποιοι κλέβουν συστηματικά τους κόπους του ελληνικού λαού!

Το μεγάλο αφεντικό της Blackstone είναι ο Stephen A. Schwarzman, ο οποίος είναι Εβραίος και το λέει ακόμη και η εβραϊκή wikipedia.


Ο συνιδρυτής της εταιρείας Peter G. Peterson έχει

Οικογένεια Rothschild: Με ποιον τρόπο κερδίζουν εις βάρος της χώρας μας


Στις 8 Ιουλίου 1937 οι NewYork Times είχαν γράψει για τη δυναστεία:

«Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική.
Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες».

Οι Rothschild υπολογίζεται ότι συνολικά εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους!

Άδυτό τους είναι οι κρύπτες του χρυσού και των νομισμάτων, αλλά κανείς δεν θα τους συναντήσει δίπλα του παρόλο που συχνά θα αισθανθεί να παγώνει η ζωή του από τις αποφάσεις που αυτοί παίρνουν, ερήμην όλων μας!


Πολλοί τους θεωρούν κάτι σαν…

Ο "αντισημιτικός" χαιρετισμός του Ανελκά

Ο Νικολά Ανελκά, για τον τρόπο που πανηγυρίσε το πρώτο του γκολ στο 3-3 της Γουέστ Μπρομ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της τιμωρίας.


Τζίμης Πανούσης: Τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, που θα ρυθμίζουν πια τη ζωή μας τελείως, είναι βαθιά ρατσιστικά


Τ.Π.: Τι δηλαδή, και δηλαδή; Δεν νομίζω πως θα μπορέσω να συνεχίσω το επάγγελμά μου μόλις έρθει στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι βινυλίου φαεινότερον. Μόλις γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι ποσοστώσεις του μετά τις Ευρωεκλογές, τώρα κοντά δηλαδή, τέρμα η

Η οικογένεια Ρότσιλντ βρίσκεται πίσω και απ' την δημιουργία του Ισραήλ

Η Sarah Palin φοράει το αστέρι του Δαβίδ και είναι παντρεμένη με Εβραίο

Η μητέρα του άνδρα της είναι Εβραία της Λιθουανίας.

Η ίδια δεν είναι Εβραία αλλά υποστηρίζει φανατικά το Ισραήλ.


ΒΙΝΤΕΟ που σοκάρει: Σκληρές μάχες μέσα από μια κάμερα ενός τανκ Τ-72!



Η σκληρή πραγματικότητα σε πολλές πόλεις της Συρίας, ακόμη και στη Δαμασκό, καταγράφονται από δεκάδες κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ενώ σκηνές φρίκης και απίστευτης αγριότητας έχουν αποθανατίσει κατά διατήματα φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.
Στα βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στους δρόμους της Νταράγια, στα περίχωρα της Δαμασκού και σκληρές οδομαχίες.
Σε ορισμένα σημεία των βίντεο, η εικόνα είναι ιδιαίτερα σκληρή, όπως είναι και η καθημερινότητα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Φοβερή αποκάλυψη για τον Θεοδωράκη του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" - Βίντεο



Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αντιδημοκρατικές οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Όλοι μια παρέα είναι: Παπαδόπουλος(ΔΗΜ.ΑΡ.), Μπακογιάννη junior και Σία Κοσιώνη γλέντησαν σε ακριβά μπουζούκια

Ποιοτική έξοδο πραγματοποίησαν ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜ.ΑΡ. και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαδόπουλος με την επί ενάμιση χρόνο σύντροφό του, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.


Προτίμησαν να βρεθούν σε μπουάτ, όπου διασκέδασαν υπό τις μελωδίες της

Ρώσοι βατραχάνθρωποι κατέλαβαν όλα τα ουκρανικά πλοία στη Σεβαστούπολη

Με μία συντονισμένη επιχείρηση, από θάλασσα και στεριά, Ρώσοι βατραχάνθρωποι και δυνάμεις αυτοάμυνας της Κριμαίας χωρίς να ανοίξει μύτη έθεσαν υπό τον έλεγχο τους όλα τα πλοία του Ουκρανικού Ναυτικού που βρίσκονται ελλιμενισμένα στο ναύσταθμο της Σεβαστούπολης. Η αρχή έγινε χθες από το ανθυποβρυχιακό σκάφος «Ternopil».

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσικής Δούμας και πρώην διοικητής της δύναμης της Μαύρης Θάλασσας Βλαντιμίρ Κομογιέντοφ, δήλωσε ότι, «τα 25 από τα 40 συνολικά πλοία που διαθέτει η Ουκρανία έχουν περάσει υπό ρωσικό έλεγχο και σύντομα θα καταλήξουν στο Ρωσικό Ναυτικό».

Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα - Ποιοι και γιατί την προωθούν

Περι ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα...
«Όταν ο Ζεύς έπλασε τους ανθρώπους, τις άλλες ψυχικές ιδιότητες αμέσως τις έβαλε μέσα τους, μόνο την ντροπή εξέχασε. Επειδή δεν ήξερε απο ποιό σημείο να την εισάγει, την πρόσταξε να μπεί απο τον πρωκτό.Εκείνη, αρχικώς προέβαλε αντιρρήσεις και δυσανασχετούσε, επειδή εντόνως διαφωνούσε, είπε: «μόνον με αυτή την συμφωνία δέχομαι να εισέλθω, αν οποιοσδήποτε εισέλθη, μετά απο μένα, τότε ευθύς αμέσως εγώ εξέρχομαι.»
Απο τον λόγο αυτό και ύστερα όλοι οι πόρνοι να είναι ξεδιάντροποι».

Αισώπου Μύθοι

Την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα κίνημα το οποίο προσπαθεί να υπερασπιστεί τις αξίες και τα ιδανικά των προγόνων μας. Υπάρχουν λίγοι, αλλά ικανοί, Έλληνες που υπερασπίζονται καθημερινά τα επιτεύγματα των προγόνων μας τόσο της Κλασσικής Εποχής στην αρχαία Ελλάδα όσο και τις ύστερες περιόδους που ο ελληνισμός κατάφερε μέσα απο αντίξοες συνθήκες να δημιουργήσει πολιτισμό και να προσφέρει στην ανθρωπότητα. 


Τα σημαντικότερα επιτεύγματα των προγόνων μας, που χωρίς αυτά η ανθρωπότητα σήμερα είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα είχε καταφέρει την ανάλογη πρόοδο, είναι αυτά των αρχαίων Ελλήνων. Οι σημαντικότερες επιστήμες δημιουργήθηκαν απο τους αρχαίους Έλληνες οι οποίοι έθεσαν τα θεμέλια για την περαιτέρω εξέλιξή τους και μέσα απο τα αρχαία κείμενα, τα οποία οι σημερινοί κοσμοκράτορες επιμελώς εδώ και δύο χιλιετίες κατάφεραν να εξαφανίσουν και να τα κρύψουν στις ιδιωτικές βιβλιοθήκες τους για προσωπική τους χρήση, οδηγούν την σύγχρονη επιστήμη σε νέες ανακαλύψεις.

Πέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνοι θα έχουν "καταλάβει" την Ελλάδα σε λίγα χρόνια

Σ.Φ.Ε: Το παρακάτω άρθρο είναι του 2010 αλλά περιέχει πολύ σημαντικά στοιχεία.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά την αποφράδα ημέρα της 20ης Ιουλίου, η Ελλάδα ξαναζεί σε ατμόσφαιρα «1974». Το πολιτικό καθεστώς καταρρέει λόγω ανικανότητας και διαφθοράς ενώ η Άγκυρα επιχειρεί να επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής της στην περιοχή και η Ουάσιγκτον πιέζει για επανεξέταση του στάτους κβο στο Αιγαίο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι ηγετικές ελίτ σε Αθήνα και Λευκωσία, για να καλύψουν τον ενδοτισμό τους, ζητάνε από τους Κυπρίους να παρα­δώσουν την πατρώα γη στον εισβολέα, από τους Μακεδόνες να αρνηθούν την ιστορική τους υπόσταση και απ' όλους τους 'Ελληνες να υποταχθούν στα ιδεολογήματα περί «πολυπολιτισμικής μετάλλαξης» της παγκο­σμιοποίησης.

Δρα -αποδεδειγμένα πια- μία μηχανή που κάνει ό,τι μπορεί για να μας ταπεινώσει ως λαό, να μας αναγκάσει να δεχθούμε απαράδε­κτες "λύσεις" στα εθνικά μας θέματα και να χαράξει στα τρίσβαθα της ψυχής των νέων Ελλήνων τη μειονεξία και την υποταγή με τον εξοβελισμό κάθε τι ελ­ληνικού από τη δημόσια εκπαίδευση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...