Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Τη διακήρυξη αυτή την βρήκαμε στην ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου

Την διακήρυξη υπογράφουν το Βρετανικό Κοινοβούλιο και διάφορες εβραϊκές οργανώσεις.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ 


* Οι Βουλευτές θα
καταδεικνύουν δημόσια, θα προκαλούν και θα απομονώνουν πολιτικούς παράγοντες που εμπλέκονται στο μίσος εναντίον των Εβραίων και στοχεύουν κατά του Κράτους του Ισραήλ ως Εβραϊκή συλλογικότητα.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

* Οι Βουλευτές θα πρέπει να παίρνουν θέση κατά του αντισημιτισμού και της κάθε φυλετικής διάκρισης που στρέφεται εναντίον οποιασδήποτε μειονότητας, και να είναι σε επιφυλακή εναντίον κάθε υπεκφυγής, δισταγμού και δικαιολόγησης των εκφράσεων μίσους.

* Οι Κυβερνήσεις (Σ.Σ:αισθάνονται ήδη Παγκόσμιοι Δικτάτορες και αποφασίζουν και διατάζουν) πρέπει να προκαλούν κάθε ξένο ηγέτη, πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή ευτελίζει το Ολοκαύτωμα και πρέπει να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών να επαγρυπνεί και ανοικτά να καταδικάζει αυτό το φαινόμενο.

* Οι Βουλευτές πρέπει να προτρέψουν τις Κυβερνήσεις τους να υποστηρίξουν τις διεθνείς δεσμεύσεις για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού- συμπεριλαμβανομένης της Διακήρυξης του Βερολίνου του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, OSCE) και των οκτώ κύριων αρχών της.

* Οι Κυβερνήσεις και ο ΟΗΕ πρέπει να αποφασίσουν(Σ.Σ:Μα τι απόφαση θα είναι αυτή κατόπιν διαταγής μιας μειοψηφίας μη εκλεγμένων εβραϊκών οργανώσεων;;;) ότι ποτέ ξανά οι θεσμοί της διεθνούς κοινωνίας και ο διάλογος των εθνικών κρατών δεν θα χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά στην προσπάθεια νομιμοποίησης του αντισημιτισμού, συμπεριλαμβανομένης και της απομόνωσης του Ισραήλ για πολιτικές διακρίσεων στη διεθνή σκηνή και ότι ποτέ δεν θα γίνουμε μάρτυρες ή συμμέτοχοι σε άλλη συνάντηση όπως εκείνη του Ντάρμπαν του 2001.

Απαγορεύσεις

· Οι Βουλευτές θα πρέπει να θεσμοθετήσουν αποτελεσματική νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους αναγνωρίζοντας το μίσος ως επιβαρυντικό στοιχείο και, όπου είναι σύμφωνο με τα τοπικά νομικά δεδομένα να συμπεριλάβουν το αδίκημα της «υποκίνησης μίσους» και να επιτρέψουν στους φορείς επιβολής του νόμου να καταδικάζουν.

· Οι Κυβερνήσεις που έχουν υπογράψει το Πρωτόκολλο για το Λόγο Μίσους της «Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο», του Συμβουλίου της Ευρώπης (και το «Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο, σχετικά με την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης που διαπράττονται μέσω συστημάτων Η/Υ»)(Σ.Σ:Αφού ελέγχουν όλες τις τηλεοράσεις τώρα θέλουν να φιμώσουν και το διαδίκτυο) θα πρέπει να θεσπίσουν σχετική εσωτερική νομοθεσία εφαρμογής.

Αναγνωρίζοντας την απειλή

· Οι Βουλευτές θα πρέπει να επανέλθουν στο νομοθετικό έργο τους, των Κοινοβουλίων ή Συνελεύσεων, και να θεσπίσουν ομάδες διερεύνησης που καθήκον θα έχουν τον καθορισμό της υπάρχουσας φύσης και του καθεστώτος του αντισημιτισμού στις χώρες τους και την εκπόνηση συστάσεων προς τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών ώστε να δράσουν κατάλληλα.

· Οι Κυβερνήσεις πρέπει να επεκτείνουν τη χρήση του «βασικού ορισμού» του αντισημιτισμού του EUMC προς ενημέρωση της πολιτικής των εθνικών και διεθνών οργανισμών και ως βάση εκπαιδευτικού υλικού για χρήση από τις υπηρεσίες απονομής ποινικής Δικαιοσύνης.

Παιδεία, ενημέρωση και εκπαίδευση

· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να καταρτίσουν εκτενώς τους αστυνομικούς, τους εισαγγελείς και τους δικαστές. Η κατάρτιση είναι ουσιώδης προκειμένου οι δράστες αντισημιτικών εγκλημάτων μίσους να συλληφθούν επιτυχώς, να διωχθούν δικαστικά, να καταδικαστούν και να τους επιβληθούν ποινές. Το Πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP του ΟΑΣΕ είναι μία πρότυπη πρωτοβουλία που συνίσταται από ένα διεθνές κλιμάκιο ειδικευμένων αξιωματικών της αστυνομίας, οι οποίοι εκπαιδεύουν άλλους αστυνομικούς σε αρκετές χώρες.

· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπτύξουν εκπαιδευτικό υλικό στα θέματα του Ολοκαυτώματος, του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των φυλετικών διακρίσεων, τα οποία εντάσσονται στο εθνικό σχολικό πρόγραμμα. Όλο το εκπαιδευτικό υλικό(Σ.Σ:Το θέλουν ΟΛΟ!!! στα μέτρα τους) οφείλει να είναι βασισμένο στις αξίες της κατανόησης, της ένταξης, της αποδοχής και του σεβασμού και πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τους μαθητές στην αναγνώριση και αντιμετώπιση του αντισημιτισμού και όλων των μορφών του λόγου μίσους.

· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να περιλάβουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης(Σ.Σ:Οπως το θέλουν οι Εβραίοι!!!) στο Σύστημα Ποινικής Δικαιοσύνης χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP.

ΜΟΝΟ ΤΟ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝ" ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Μήπως οι πολιτικοί της Γης, που συνεργάζονται με τους Εβραίους κάποια στιγμή θα χαρακτηριστούν ως εχθροί της ανθρωπότητας;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ




2 σχόλια:

  1. τι περιμένετε,ο Cameron είναι Εβραίος, Αρχηζιονιστης. Υπάρχουν 280,000 Εβραιοι και κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φράση ειναι πολυ χαρακτηριστική διότι. Λέει οτι οι Βουλεφτες των διαφόρων Χωρών πρεπει να θεσμόποιησουν για τα εγκλήματα ΜΙΣΟΥΣ......Αυτο που ξεχνά ο Δαβιδ Κάμερον ειναι οτι το Ταλμουδ του ειναι το ποιο ΡΑιστικο,Ιβριςτικο, Πορνογραφικό ιερό βιβλίο στον κόσμο! τα 63 βιβλία,του Ταλμουδ Βασίζονται αποκληστηκα στο μίσος,σε όλες τις δυνατές μορφές και απέναντι σε όλη την ανθρωπότητα! Ενα μικρό Παραδηγματα. οι μη Εβραιοι είμασται. γαϊδούρια, Γουρουνια ,δεν είμασται άνθρωποι,, Είμασται κατώτερα όντα που γενιθικαμε για να υπηρετουμαι τους Εβραίους. Μήπως ο Κάμερον πάσχει απο Αμνησία? μάλλον, διότι σαν ευπρεπές και καλός Εβραιος που ειναι Συγουρα το διάβασαι. Η μνήμη του ειναι επιλεκτική θυμάστε οτι τον συμφέρει. Τελεφταιως δήλωσε (Παραεχουμε λευκά χριστιανικά πρόσωπα ανάμεσα μας )Τι λέτε. οι Άγγλοι θα τον καταγγέλουν. για Ρασιστικο Μίσος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...