Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Τακτική "καρότο και μαστίγιο" απ' τους Εβραίους εναντίον της Ελλάδας

Οι Εβραίοι της Ελλάδας εμφανίζονται να λένε ότι δεν υπάρχει αντισημιτική βία, όπως είναι και η πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα ενημερώνουν τους Εβραίους του εξωτερικού για την άνοδο του αντισημιτισμού στην Ελλάδα για να μας επιτεθούν πολιτικά και να μην εμφανισθούν οι εν Ελλάδι Εβραίοι ως επιτιθέμενοι.


(Φωτογραφία από το δημοσίευμα)

Μάιος 31, 2014.

Όταν η Anti-Defamation League - ADL δημοσίευσε την παγκόσμια έρευνα του

Οι Εβραίοι επιτίθενται στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής μέσω μεγάλης εφημερίδας του Ισραήλ


Όταν σε κατηγορούν οι Εβραίοι πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος. Σε κατηγορούν αυτοί που έκλεψαν την γη ενός άλλου λαού για να δημιουργήσουν την πατρίδα τους και μέσω του τραπεζικού συστήματος κλέβουν τον πλούτο και την ελευθερία των λαών... Μεγάλες δόξες για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.. 

Ελληνίδα έδωσε δουλειά σε Αλβανούς και την λήστεψαν


Εξιχνιάστηκε η ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, σε βάρος 76χρονης στο

Γκανέζος μετανάστης στη Βρετανία σκότωσε 72χρονη Βρετανίδα για 30 λίρες!


Ένας 41 ετών άνδρας από την Γκάνα κατηγορείται ότι σκότωσε μία ηλικιωμένη γειτόνισσα

Στο Ισραήλ οι γυναίκες φυλάνε τα σύνορα και στην Ευρώπη οι Εβραίες προωθούν την πολυπολιτισμικότητα


Οι Εβραίοι μας εξαπατούν μαζικά στην Ευρώπη. Μας λένε ότι πρέπει να είμαστε πιο ανθρωπιστές και ειρηνιστές και να δεχόμαστε όλους τους λαθρομετανάστες. Μας λένε επίσης όπως θα δείτε στα βίντεο ότι πρέπει να γίνουμε πολυπολιτισμικοί. Στα βίντεο μιλάνε δύο Εβραίες ακτιβίστριες. Στο Ισραήλ όμως οι Εβραίοι έχουν ακόμη και ένοπλα τμήματα γυναικών που περιπολούν τα σύνορα του Ισραήλ για να παραμείνει καθαρή η εβραϊκή φυλή.

Δηλαδή κάνουν ακριβώς το αντίθετο για την πατρίδα τους απ' ότι λένε σε εμάς!

Διαδώστε την ανάρτηση σε φίλους σας αριστερούς για να καταλάβουν πόσο πολύ μας δουλεύουν όχι μόνο οι Εβραίοι τραπεζίτες αλλά και κάθε μικρή Εβραιοπούλα. 


Στις παρακάτω φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters θα δείτε τις στρατιωτίνες του τάγματος Caracal.

Το Caracal ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την ενσωμάτωση των γυναικών σε μάχιμες μονάδες. Σήμερα το Caracal αποτελείται απο 70% γυναίκες.

Η κύρια αποστολή του Caracal ειναι οι καθημερίνες περιπολίες ρουτίνας που γίνονται στα σύνορα Ισραήλ - Αιγύπτου κατά του λαθρεμπορίου και των παράνομων μεταναστών απο την έρημο του Σινά.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...