Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Kosher "ακροδεξιά": Το UKIP του Nigel Farage είναι υπέρ του Ισραήλ!





Το κόμμα του Farage απ' ότι φαίνεται θα πρωταγωνιστήσει στις Ευρωεκλογές στην Βρετανία. Τα κανάλια μας πλασάρουν το UKIP ως ακροδεξιό αλλά δεν ζητάνε την απαγόρευσή του όπως με την Χρυσή Αυγή. 

Παλαιότερα είχαμε δει ότι στο UKIP υπήρχε και μια Εβραία. Το μάθαμε τυχαία γιατί η Εβραία αυτή το έπαιζε φανατική εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των Σιωνιστών αλλά είπε ότι είχε γιαγιά Εβραία και δεν ήταν αντισημίτρια!

Όμως το σημαντικότερο στοιχείο για το κόμμα του Farage είναι ότι έχει τομέα φίλων του Ισραήλ! Στηρίζουν το Ισραήλ που καταπατά συστηματικά και προσπαθεί να εξαφανίσει τους Παλαιστίνιους απ' την πατρίδα τους. Αυτό τα λέει όλα. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν. Ο γκόμενος της Μαρίν είναι Εβραίος και είναι υπαρχηγός του Μετώπου. Είναι ο πρώτος "εθνικιστής" πολιτικός της Ευρώπης που επισκέφθηκε το Ισραήλ!

Δηλαδή έχουμε στην Ευρώπη ακροδεξιά και εθνικιστικά κόμματα στις μεγάλες χώρες που στηρίζουν Ισραήλ και είναι εναντίον του αντισημιτισμού!

Πριν λίγες μέρες ο μέγας Βλαδίμηρος ποινικοποίησε την άρνηση του Ολοκαυτώματος στην Ρωσία.

Με λίγα λόγια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που διαμορφώνεται στην Ευρώπη απαγορεύεται η κριτική στους Εβραίους! 

Μια Εβραία στο UKIP



Μια υποψήφια με το κόμμα UKIP του Nigel Farage, τέθηκε εκτός κόμματος, γιατί πρόβαλε

Το Σχέδιο Kalergi εφαρμόζεται: Δραματική αύξηση της εισροής μεταναστών καταγράφει η Frontex


Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά με το Σχέδιο Kalergi

Οι απόπειρες μεταναστών δίχως χαρτιά να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση τριπλασιάστηκαν to το πρώτο τετράμηνο του 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...