Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν είναι Kosher!

Χίλια μπράβο στους Εβραίους που έχουν δικούς τους ανθρώπους και στα εθνικιστικά κόμματα! Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι το καινούργιο. Στις ΗΠΑ ο αρχηγός των Ναζί λεγόταν Κοέν και ήταν 100% Εβραίος! Όποιος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ο όρος Kosher ας ψάξει...

Σε πολλούς εθνικιστές και μη  στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη το τελευταίο καιρό έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι το "Εθνικό Μέτωπο" και η Μαρίν Λεπέν χαίρουν ως
"πατριωτικό" και "εθνικιστικό" κόμμα ιδιαίτερα καλής μεταχείρισης απ' τα μεγάλα κανάλια.

Ουδείς την εξυβρίζει χυδαία και συκοφαντικά όπως τη Χρυσή Αυγή κυρίως αλλά και άλλα αυθεντικά εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη.

Εμείς έχουμε πει από καιρό ότι η στάση των δημοσιογράφων και γενικά των ΜΜΕ απέναντι σε ένα κόμμα ή άνθρωπο υποδηλώνουν και το ποσοστό στο οποίο το εν λόγω κόμμα ελέγχεται απ' το σύστημα των Εβραίων τραπεζιτών.. 

Με λίγα λόγια αν ένα κόμμα είναι "Κοσέρ", δηλαδή αν το εγκρίνουν οι Εβραίοι ραβίνοι τότε ακόμη και.. ναζιστικό να είναι επιτρέπεται ακόμη και τις εκλογές να κερδίσει!

Εδώ να σημειώσουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία η οποία έπεσε το τελευταίο καιρό στην αντίληψή μας και αφορά έναν απ' τους ανθρώπους που επηρέασαν έντονα το Χίτλερ στην αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Τον Κάρλ Χαουσχόφερ, ο οποίος ενώ στήριζε τον Χίτλερ και το αντισημιτικό του κόμμα είχε για γυναίκα του μια.. Εβραία όπως διαβάζετε και στην παρακάτω φώτο!

Δεν είναι φοβερό; Να υποστηρίζεις την εξαφάνιση των Εβραίων όταν η γυναίκα σου, άρα και τα παιδιά σου κατα το ήμισυ είναι Εβραιόπουλα;





Ε λοιπόν ψάχνοντας για ελάχιστα λεπτά οδηγηθήκαμε στην καταπληκτική πληροφορία ότι ο .. γκόμενος της Γαλλίδας "εθνικίστριας" που "ηγείται" στο Front National είναι .. περιούσιος! Συγκεκριμένα "Le père de sa mère était un Juif d'Algérie" = Ο πατέρας της μητέρας του ήταν Εβραίος απ' την Αλγερία!




Καταλάβατε τώρα γιατί η Χρυσή Αυγή που είναι εναντίον των εβραϊκών καπιταλιστικών συμφερόντων είναι τρισκατάρατη και υβρίζεται ανηλεώς απ' όλα τα ΜΜΕ, ενώ το επίσης "εθνικιστικό" κόμμα της Λεπέν είναι στα πλαίσια της "Δημοκρατίας" κτλ;

Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητοί φίλοι. Όποιος είναι ορίτζιναλ πατριώτης, εθνικιστής, εναντίον της εβραϊκής Παγκόσμιας κυριαρχίας δια μέσου των εβραϊκών τραπεζών συκοφαντείται ανελέητα και καταλήγει και φυλακή για ψύλλου πήδημα.

Η Μαρίν καταλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερα ποσοστά στη Γαλλία που υποφέρει απ' τους λαθρομετανάστες και τους Εβραίους τραπεζίτες, επειδή οι Γάλλοι πατριώτες κοιμούνται όρθιοι και δεν ξέρουν ότι πραγματικό κουμάντο στο Εθνικό Μέτωπο κάνει ο κύριος με τον οποίο χαριεντίζεται ερωτικώς η κόρη του Λεπέν!



Για το τέλος σας αφήνω το εξής αποκαλυπτικό κειμενάκι:


"...Το «Εθνικό Μέτωπο», ακόμη και στην «πατρογονική διαδρομή του», ουδέποτε καταδικάσθηκε η έστω κατηγορήθηκε για πράξεις βίας, ναζιστικούς χαιρετισμούς, σβάστικες και τα συναφή. Αντίθετα, στους κόλπους του τώρα λειτουργεί και «Εθνικός Κύκλος Γάλλων Εβραίων», ο πρεσβευτής του Ισραήλ στον ΟΗΕ συμμετείχε πέρισυ στην συνάντηση της Μαρίν Λε Πεν με τους άλλους πρεσβευτές στο Οργανισμό και η ίδια δηλώνει την επιθυμία της να επισκεφθεί το Ισραήλ..."

Ενώ ο Εβραίος γκόμενός της το έχει κάνει ήδη... Ε τι να κάνει ο άνθρωπος.. Να μην επισκεφθεί τη . πατρώα γη;



Καταλάβατε ρε ηλίθιοι Έλληνες που υποστηρίζετε την Λεπέν και που θέλετε "τρέντυ" και όχι "αντισημιτικό" εθνικισμό τι παίζεται; 

Σε λίγο καιρό και τα εθνικιστικά κόμματα θα τα ελέγχουν οι Εβραίοι τραπεζίτες! Αυτοί που σας κλέβουν καθημερινά και επιβάλλουν την παγκόσμια Χούντα τους, ενώ την ίδια ώρα εσείς τους θεωρείτε και "ικανούς" και καλύτερους απ' τους δικούς μας τους "Ναζί", τους "κολλημένους αντισημίτες"!


http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_517.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...