Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η μεγάλη επιτυχία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής


Όσοι παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες τα κανάλια των Εβραίων τραπεζιτών στην Ελλάδα βλέπουν τις απειλές που εκτοξεύουν εναντίον των Ελλήνων που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για έναν πολίτη. Να τον απειλεί και να τον βρίζει ότι πιο σάπιο και στημένο υπάρχει στην χώρα. 

Το να σε βρίζουν όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι ευλογία. Αισθάνεσαι ότι έχεις περάσει στην πραγματική αντίσταση.

Όταν μάλιστα συστρατεύονται εναντίον σου και όλα τα πολιτικά κόμματα που στηρίζουν τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών για πολυπολιτισμικότητα και Παγκόσμια Διακυβέρνηση τότε πρέπει να νιώθεις ακόμη πιο περήφανος.

Για όσους έχουν μελετήσει έστω και λίγο τις επιδιώξεις των Εβραίων τραπεζιτών της Wall Street δεν υπάρχουν πολλά στρατόπεδα. Υπάρχουν μόνο δύο:

Ή είσαι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, της βίαιης Ομογενοποίησης της ανθρωπότητας και της οικονομικής και νοητικής σκλαβιάς ή εναντίον του σχεδίου αυτού.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που δεν έχουν αντιληφθεί τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών. Δεν έχουν αντιληφθεί ας πούμε ότι όλες οι οικονομικές κρίσεις είναι τεχνητές και δημιουργημένες μόνο απ' τους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες.

Όμως να είστε σίγουροι ότι όλοι οι παχυλά αμοιβόμενοι δημοσιογράφοι και οι υψηλόβαθμοι πολιτικοί του "Δημοκρατικού Τόξου" τα γνωρίζουν και συμμαχούν με την Παγκόσμια Κυβέρνηση συνειδητά για προσωπικό τους όφελος. 

Να χαίρεστε λοιπόν που σας βρίζουν, να χαίρεστε που σας απειλούν όλα αυτά τα φερέφωνα της διαπλοκής. Όλες αυτές οι διανοούμενες πόρνες των Εβραίων Τραπεζιτών.

Μην φοβάστε να διαδώσετε ειδικότερα στο διαδίκτυο τις σημαντικές ειδήσεις για να μπορέσουμε να αφυπνίσουμε ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας.

Το κρυφό μήνυμα του κτιρίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

The Vigilant Citizen ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Από την ολοκλήρωσή του και τα επίσημα εγκαίνιά του στις 14 Δεκεμβρίου 1999, το κτίριο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...