Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Γιατί οι αντιφασίστες υποστηρίζουν το Ισραήλ και όχι τους Παλαιστίνιους;

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ακούσει για τους "αντιφασίστες". Τα ΜΜΕ και οι ίδιοι με τις δράσεις τους έχουν δημιουργήσει την εικόνα του ανθρώπου που μάχεται εναντίον της καταπίεσης του φασισμού και γενικότερα εναντίον οποιασδήποτε καταπίεσης.

Επίσης οι αντιφασίστες οργανώνονται σε ομάδες που συνεργάζονται ή αποτελούνται απ' τα ίδια άτομα που στελεχώνουν ομάδες αντιεξουσιαστών, αναρχικών και αριστεριστών..

Προβάλλονται λοιπόν ως ακτιβιστές, άνθρωποι που εναντιώνονται στο σύστημα και κυρίως στο φασισμό τον οποίο γεννάει το σύστημα όπως λένε.

Ο φασισμός όμως είναι μια κατάσταση του μυαλού των ανθρώπων. Η "φασιστική συμπεριφορά" εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και δεν αρκεί κάποιος να δηλώσει αντιφασίστας ή δημοκράτης για να ξεφύγει απ' τον κίνδυνο του να συμπεριφέρεται φασιστικά.

Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος όμως, ειδικά στην Ελλάδα είναι ότι οι απανταχού αντιφασίστες είναι υπέρμαχοι του Ισραήλ!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο οι αντιφασίστες κρατούν ισραηλινές σημαίες και πανό που αναγράφουν το σύνθημα "Αλληλεγγύη στο Ισραήλ".

Για αυτούς το να υποστηρίζεις το Ισραήλ είναι πράξη ακτιβισμού και αντιφασισμού. Είναι αντίσταση.

Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται οι αντιφασίστες συμπαθούν πολύ τους Εβραίους και το Ισραήλ με την λογική ότι οι Εβραίοι υπήρξαν θύματα του φασισμού και του Ναζισμού.

Όμως την εποχή του διαδικτύου ο καθένας μπορεί να ερευνήσει σε ποιους ανήκαν οι τράπεζες που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ και τον φασισμό. Όλες οι τράπεζες της Wall Street που χρηματοδότησαν την ανοικοδόμηση της Γερμανίας ανήκουν σε Εβραίους.

Σήμερα σχεδόν όλα τα ληστρικά hedge funds ανήκουν σε Εβραίους αλλά το κυριότερο όλες οι μεγάλες τράπεζες ανήκουν σε Εβραίους. Οι Εβραίοι κυριαρχούν στα οικονομικά εδώ και αιώνες. Κυριαρχούν επίσης σε επίπεδο ΜΜΕ. Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ στηρίζουν πάντοτε το Ισραήλ όταν σφάζει τους "φασίστες" Παλαιστίνιους.

Το κράτος του Ισραήλ έχει την άνευ όρων υποστήριξη των ΗΠΑ, που είναι η κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη και έχει επιβάλλει την επιρροή της δια των όπλων. Με φασιστικό τρόπο δηλαδή.

Γιατί άραγε οι Αντιφασίστες στηρίζουν ένα κράτος που δημιουργήθηκε κλέβοντας την πατρίδα ενός άλλου λαού; Γιατί υποστηρίζουν ένα κράτος και έναν λαό που θεωρεί εαυτούς ανώτερους απ' τους άλλους λαούς γιατί το γράφει ένα θρησκευτικό κείμενο;

Μήπως οι αντιφασίστες διαβάζουν την Παλαιά Διαθήκη και το Ταλμούδ που λένε ότι οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού Γιαχβέ που επιλέχθηκε για να διοικήσει όλα τα έθνη;

Μήπως ο "μαχητικός αντιφασισμός" δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια κρυπτοιουδαϊκή οργάνωση που στόχο της έχει να μην δημιουργηθεί κίνημα ακτιβιστών εναντίον του εβραϊκού φασισμού και των τραπεζιτών;








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...