Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ισραηλινός αστυνομικός πυροβόλησε 5χρονο παιδί της Παλαιστίνης στο κεφάλι

Χτύπημα από σφαίρα καουτσούκ Ισραηλινού αστυνομικού δέχτηκε ένα πεντάχρονο αγόρι από την Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη σε ένα χωριό στην ανατολική Ιερουσαλήμ, όταν το αγόρι κατέβαινε από το σχολικό λεωφορείο για να πάει στο σπίτι του μαζί με την 14χρονη αδελφή του. 

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο καθώς υπέστη σοβαρό τραύμα κάτω από τα μάτια του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όπως αναφέρουν τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης η υγεία του είναι πλέον σε καλή κατάσταση. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού την ώρα του πυροβολισμού δεν σημειώνονταν συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων, ενώ την Πέμπτη η ισραηλινή αστυνομία μέσω ανακοίνωσης ανέφερε ότι όντως αστυνομικοί χρησιμοποιούν «μέσα» για να ελέγξουν τις ταραχές, χωρίς ωστόσο να κάνουν λόγο για οποιονδήποτε τραυματισμό.


ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ: ΚΤΗΝΗ μαχαιρωσαν έγκυο γυναίκα για να της πάρουν τον σταυρό!


Η κοιτιδα του δικαίου, ρινγκ ρατσισμού.
Γυναικες, γέροντες, κοινωνικά αδύναμοι, στο στόχαστρο συμμοριών μίσους, αλλά ουδείς μιλά για «ρατσιστικά εγκλήματα»!
Παρότι αυτες οι μαζικές δολοφονικές επιθέσεις συνιστούν τον ορισμό του ρατσισμού…

Πακιστανοί στην Αθήνα τσάκισαν παιδάκια και τους έκλεψαν τα λεφτά απ' τα κάλαντα


Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ στα στενά για να τους συλλάβει..

Έρχεται η ηλεκτρονική ταυτότητα στα κτίρια από το 2015


Στην τελική ευθεία για την έναρξη της υποχρεωτικής διαδικασίας ηλεκτρονικής

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ο Σόρος επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας;


Το Πρακτορείο Ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν (APA) αναφέρει ότι οGeorge Soros μπορεί να τεθεί επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας.

Το APA αναφέρει ότι η πληροφορία κυκλοφόρησε από το ‘Channel 112’ της Ουκρανίας, που επικαλείται πηγές του Verkhovna Rada, (το κοινοβούλιο της Ουκρανίας), καθώς και

«Εμείς είμαστε ο λαός» - Διαδήλωση χιλιάδων στην Γερμανία εναντίον της Ισλαμοποίησης!


Ο παρουσιαστής της Δανικής κρατικής τηλεόρασης ρωτάει τον ανταποκριτή του καναλιού στη Δρέσδη, όπου έλαβε χώρα μεγαλειώδες συγκέντρωση 15.000 ατόμων κατά της ισλαμοποίησης από το κίνημα «Pegida» («Πατριώτες Ευρωπαίοι εναντίον της Ισλαμοποίησης της Δύσης»).

 Kim Bildsøe Lassen, παρουσιαστής: «Michael Reiter, είσαι μαζί μου από τη Δρέσδη. Βρίσκεσαι σε μια διαδήλωση όλο το βράδυ. Προσπάθησε να μου περιγράψεις τι είδους άνθρωποι διαδηλώνουν. Είναι, όπως λένε οι πολιτικοί εδώ, ως επί το πλείστον νεο-ναζί με κοστούμια;»


Μιχαήλ Reiter: «Λοιπόν, κοίταξα πολύ προσεκτικά, και δεν είδα κανένα κοστούμι

Ανήλικες αυτοκτονούν για να γλιτώσουν το βιασμό


Αδίστακτοι, αιμοδιψείς, άγριοι… οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εξαντλούν κάθε όριο διαπράττοντας θηριωδίες με στόχο την εδραίωση του χαλιφάτου τους σε Ιράκ και

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα προβούμε σε μονομερείς ενέργειες για το "κούρεμα" του χρέους


Για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες για το «κούρεμα» του χρέους μίλησε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Σταθάκης.

«Έχει εξαιρεθεί η ιδέα μονομερών ενεργειών για το χρέος. Θα διαπραγματευτούμε, υπάρχουν πάρα πολλές δόκιμες τεχνικές. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται διαπραγμάτευση για το χρέος μίας χώρας. Έχουν γίνει 100 τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, όσοι γνωρίζουν αυτά τα πράγματα ξέρουν ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές ουσιαστικής απομείωσης του χρέους με διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικές τεχνικές» είπε ο κ. Σταθάκης σε δηλώσεις του στον Real Fm.

«Όλα είναι στο τραπέζι, όλα θα τα συζητήσουμε με γνώμονα το προφανές και αυτονόητο, ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα βιώσιμο χρέος, το οποίο να μπορεί να εξυπηρετήσει. Και το σημερινό δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορούμε να το εξυπηρετήσουμε» πρόσθεσε.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Θα τον αντικαταστήσουμε


Την άμεση αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από έναν πιο δίκαιο φόρο για το 2015 σε περίπτωση κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση προανήγγειλε ο Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Στο πρόγραμμα μας είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αντικατάστασή του από ένα δίκαιο φόρο ο οποίος δεν θα παίρνει ως βάση την αξία του κάθε ακινήτου αλλά τη συνολική αξία της περιουσίας», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...