Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ελληνίδα έδωσε δουλειά σε Αλβανούς και την λήστεψαν


Εξιχνιάστηκε η ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, σε βάρος 76χρονης στο
σπίτι της, στην περιοχή της Καλλιθέας Αμαρύνθου Ευβοίας. Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τρεις δράστες, που …

όπως διαπιστώθηκε είναι Αλβανοί ηλικίας 26 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 24-01-2014, οι δύο αλλοδαποί, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full face, εκμεταλλεύτηκαν πρόσκαιρη αποχώρηση της 76χρονης από την οικία της και μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα.

Οι δράστες κατά την άφιξη της ηλικιωμένης γυναίκας στην οικία της, άσκησαν σε βάρος της σωματική βία και την ανάγκασαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ. Σύμφωνα με το eviazoom, στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της, χρησιμοποιώντας σεντόνι και επιδέσμους και αφού την κλείδωσαν σε δωμάτιο της οικίας, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ο 35χρονος δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή της Αμαρύνθου Ευβοίας και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ρούχο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος γνώριζε την ηλικιωμένη και μάλιστα την είχε βοηθήσει κατά το παρελθόν σε αγροτικές εργασίες σε κτήμα ιδιοκτησίας της.

http://www.trelokouneli.gr/i-kleftes-itan-i-alvani-pou-tous-iche-dosi-doulia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...