Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Και άλλος Εβραίος υποψήφιος στην Ουκρανία

Διαβάστε επίσης σχετικό παλαιό άρθρο για το "Ποιος κυβερνά την Ουκρανία"
Έσκασε μύτη και άλλος υποψήφιος πρόεδρος στην Ουκρανία. 
 Ο 61 ετών, Εβραίος επιχειρηματίας Βαντίμ Ραμπίνοβιτς, (Vadim Rabinovich),
ανακοίνωσε ότι θα κατέβη στις εκλογές του Μαΐου για να βοηθήσει την Ουκρανία να ανακάμψει οικονομικά. Ο Βαντίμ Ραμπίνοβιτς , (στενός φίλος και συνεργάτης του τραπεζίτη και τρίτου πλουσιοτέρου «Ουκρανού»Ihor (Ιγκόρ) Valeriyovych Kolomoyskyi, που διορίστηκε από το «Μαιντάν» κυβερνήτης του Ντνιπροπετρόφσκ πρώην Αικατερίνοσλαβ) είναι ένας από τους «φιλάνθρωπους» Εβραίους ολιγάρχες της Ουκρανίας και ασχολείται με

τα ΜΜΕ, και έχει διπλή υπηκοότητα.
Είναι και Ουκρανός, (Εθνικιστής;) και πολίτης του Ισραήλ. Είναι συνέταιρος από το 1997 με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου Ronald S. Lauder στην Central European Media Enterprises η οποία ελέγχει τηλεοπτικούς σταθμούς σε επτά χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, και είναι ιδιοκτήτης του Τ/Ο σταθμού JN1, του Κιέβου που μεταδίδει εβραϊκές ειδήσεις ‘όλο το εικοσιτετράωρο.

Το 1980 απέκτησε ποινικό μητρώο, γιατί καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή για «κλοπή κρατικής περιουσίας». Το 1984 τον έπιασαν γιατί έκανε μαύρη αγορά και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλακή, αλλά έκαστε μόνο 7 χρόνια και το 1991 αποφυλακίστηκε , και αμέσως άρχισε να συσσωρεύσει περιουσία ως έμπορος μετάλλων .
Το 1993 έγινε εκπρόσωπος στην Ουκρανία της θυγατρικής της εβραϊκών συμφερόντων πολυεθνικής «Nordex» στην Αυστρια η οποία ασχολείται με τρόφιμα και στη συνέχεια, με τη βοήθεια του εβραίου γαμπρού του Κούτσμα Viktor Pinchuk (δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ουκρανία σήμερα) έλαβε αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης Ρωσικού πετρελαίου από τον Πρόεδρο Κούτσμα.

Από το 1995, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της «Τζεντάκα» άρχισε να επενδύει εκατομμύρια σε εβραϊκούς σκοπούς. Το 1997 έγινε πρόεδρος του Πανουκρανικού Εβραϊκού Κογκρέσου , και το 1999 εξελέγη επικεφαλής της Ενωμένης Εβραϊκής Κοινότητας και ίδρυσε την Εβραϊκή Συνομοσπονδία Ουκρανίας.

Ο ίδιος, πέρσι τον Μάρτιο όταν έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του είπε ότι, «στο Ισραήλ, λένε είμαι με τη μαφία, και στην Ουκρανία, λένε ότι είμαι πράκτορας της Μοσάντ». Για τη βόμβα κατηγόρησε τον βουλευτή από το κόμμα του Γιανουκόβιτς Αντρέι Ντερκάς, χωρίς να υπάρξει συνέχεια.

Το 2010 μαζί με τον Kolomoyskyi, προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του European Council of Jewish Communities,στο συνέδριο του Βερολίνου. Τότε είχε πεί: « Εμείς στην Ουκρανία βρήκαμε τις αντισημιτικές οργανώσεις και τους βάλαμε χειροπέδες. Ξέρω, είναι διαφορετικά στη Δυτική Ευρώπη γιατί υπάρχουν νομικά προβλήματα. Στην Ανατολή όμως , όλοι οι αντισημίτες κάθονται στη φυλακή».

(Εκτός φυσικά από τους «Νεομαζί» αντισημίτες, του Δεξιού Τομέα και του Σβόμπαντα, που πολέμησαν ως μισθοφόροι της Γκαργίλλ και της Μοσάντο στην Τσετσενία).

  Οι εβραίοι πάντως αρνούνται ότι οι οργανωτές του Μεγάλου Λιμού της Ουκρανίας ( Γολoντομόρ 1932-1933) που προκάλεσε το θάνατο από ασιτία επτά ως δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων στη διάρκεια 500 ημερών, (20-25.000 την ημέρα), ήσαν οι εβραίοι τροτσκιστές και τα φορτώνουν όλα στην «κολεκτιβοποίηση» και στον «κακό» Στάλιν.
Ωστόσο, οι Ουκρανοί, οι αυτόπτες μάρτυρες ,έλεγαν και το άφησαν και γραπτό ότι ούτε ένας εβραίος δεν πέθανε από πείνα το 1933. Αλλά 5 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από την πείνα στο διάστημα 1921-1923 , λόγω των επιτάξεων τροφίμων που έκαναν οι Εβραίοι Κομμουνιστές.

ΥΓ1. Για αυτό τώρα ο φιλανθρωπος «Τζεντάκα» Ραμπίνοβιτς,  θέλει να βοηθήσει οικονομικά την Ουκρανία

ΥΓ2. Σύμφωνα με (πληρωμένη) δημοσκόπηση της εταιρίας Socis , το 24,9 % των ερωτηθέντων ουκρανών είναι έτοιμοι να ψηφίσουν για πρόεδρο στις 25 Μαΐου, τον Ολιγάρχη, (βασιλιά της Ουκρανικής Σοκολάτας),και βουλευτή , Πέτρο Ποροσένκο, (Petro Poroshenko). Για τον αρχηγό του κόμματος UDAR, τον πυγμάχο πρωταγωνιστή του «Ευρωμαιντάν» Βιτάλι Κλιτσκό (Vitali Klitschko) θα ψήφιζε μόνο το 8,9 % , ενώ την «Ιωάννα της Λωρραίνης» και αρχηγό του κόμματος BATKIVSHCHYNA κ. Γιούλια (Τιμοσένκο) μόνο το 8,2 %. Για τον βουλευτή Serhiy Tihipko θα ψήφιζε το 7,3 % και για τον πρώην κυβερνήτη του Χάρκοβο κ. Μιχαίλο Ντομπκιν που υποστηρίζεται από τους ρωσόφωνους το 4,2 %. Ακολουθούν, ο ηγέτης του ουκρανικού Κομμουνιστικού Κόμματος Πέτρο Σιμονένκο έχει την υποστήριξη με 3,6 % , ο αρχηγός του Ριζοσπαστικού Κόμματος Oleh Lyashko με 3,5 % ,ο βουλευτής Ανατόλι Χριτσένκο με 3,2 % , ο αρχηγός του κόμματος Svoboda Oleh Tyahnybok με 1,7 % , ο αρχηγός του «Δεξιού Τομέα» Dmytro Yarosh με 0,9 % , και ο ηγέτης της Ουκρανίκης επιλογής Βίκτορ Μέντβεντσουκ (άλλοτε προσωπάρχης του Λ.Κούτσμα) ,με 0,4 % .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...