Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την ποινικοποίηση του Ολοκαυτώματος μέσω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;


Διαβάσαμε στην "Αυγή" άρθρο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατριβάνου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την ποινικοποίηση του Ολοκαυτώματος μέσω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου γιατί "θέτει σοβαρά ζητήματα ελευθερίας της έκφρασης. Και, φυσικά, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, αν συμπεριληφθούν και η «γενοκτονία των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Αρμενίων, των Ασσυρίων κ.ο.κ., όπως ζητούσαν 38 βουλευτές της Ν.Δ., αλλά και ανεξάρτητοι βουλευτές. Ας σκεφτούμε πόσο ακυρώνει την ελευθερία της έρευνας και της έκφρασης αν στην Τουρκία διώκονται ποινικά όσοι μιλάνε για έγκλημα κατά των Αρμενίων (όπως συμβαίνει), ενώ στην Ελλάδα το αντίθετο…"

Αν πράγματι είναι αυτή η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την μη ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους γιατί δεν επιθυμούμε με κανένα τρόπο να περιορίζεται η ελευθερία της έκφρασης.

Διαφωνούμε βέβαια με το να προωθείται η διάλυση της Ελλάδας και της Ευρώπης με την μαζική μετανάστευση που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν πραγματικά αντιταχθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι του αντιρατσιστικού και δεν ψηφιστεί τελικά το νομοσχέδιο θα είναι μια αχτίδα ελπίδας στην μαυρίλα της Παγκοσμιοποίησης, που δυστυχώς συμμετέχει η αριστερά σχεδόν σε όλες τις χώρες εξαιτίας της άρνησής της να στοχοποιήσει τους πραγματικούς υπαίτιους των οικονομικών κρίσεων και τους ανθρώπους που ελέγχουν τον πλούτο..

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σαν blog στο να υφίσταται κάποιος μετανάστης ή λαθρομετανάστης βία. Πρέπει να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους σεβόμενοι τις ελευθερίες τους, δεν δεχόμαστε όμως σε καμία περίπτωση το να εξαφανισθούν τα ευρωπαϊκά έθνη και το δικό μας απ' την μαζική μετανάστευση. Υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα. Την πραγματική διαφορετικότητα η ύπαρξη της οποίας μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την διατήρηση των εθνικών πληθυσμών και παραδόσεων.

Μέχρι τώρα τα μόνο πολιτικά κόμματα και κινήματα που αντιστέκονται σθεναρά σε αυτές τις  αντιρατσιστικές νομοθεσίες, που στοχεύουν στον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης είναι ορισμένα πατριωτικά και εθνικιστικά κόμματα σε Ευρωπαϊκές χώρες και τα οποία είναι υπο διωγμό όπως η Χρυσή Αυγή.

Αυτό γίνεται κυρίως γιατί τα αριστερά κόμματα δεν μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση με το εβραϊκό κεφάλαιο γιατί πιστεύουν στην ηλίθια θεωρία ότι "το κεφάλαιο διοικεί το κόσμο" και όχι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...