Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Το μεγάλο κόλπο των Εβραίων με την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη


Οι Εβραίοι προώθησαν μανιωδώς τον πολυπολιτισμικό στην Ευρώπη για να αλλοιώσουν τόσο την εθνολογική συνοχή όσο και την πολιτισμική συνοχή των Ευρωπαίων. 

Έτσι προωθείται η υπονόμευση του αντιπάλου. Δεν χρειάζεται πόλεμος με βόμβες. 

Είναι πολύ πιο αποδοτικό το να οδηγήσεις σε πολιτισμική παρακμή τα ανεπτυγμένα έθνη.

Δεν έχετε παρατηρήσει ότι οι αντιρατσιστές προωθούν τους πολιτισμούς ακόμη και άγριων φυλών στην Ευρώπη; Σου λένε "πρέπει να δοκιμάσεις απ' όλα για να γίνεις καλύτερος"..

Ταυτόχρονα όμως οι Εβραίοι φρόντισαν το Ισραήλ να είναι καθαρό φυλετικά και να μην δέχεται μετανάστες παρά μόνο με εξέταση DNA

Τώρα που η Ευρώπη αρχίζει να ζει τα οφέλη του πολυπολιτισμού στο πετσί της εξαιτίας των Μουσουλμάνων κυρίως, οι Εβραίοι θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για το Ισραήλ.

Η δικαιολογία τους φυσικά θα είναι η "αύξηση του αντισημιτισμού" για την οποία οι ίδιοι φρόντισαν μέσω της πολυπολιτισμικότητας. 

Και κερατάδες λοιπόν οι Ευρωπαίοι και δαρμένοι.

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι Ευρωπαίοι δεν έχουν δει το φοβερό βιντεάκι με την Εβραία ακτιβίστρια να αποκαλύπτει ότι οι Εβραίοι ηγούνται της μετατροπής της Ευρώπης σε πολυπολιτισμική κοινωνία.

Διαδώστε αυτό το βιντεάκι για να μάθουν οι κρετινοποιημένοι Έλληνες για πόσο χαχόλους μας έχουν οι Εβραίοι...Μετά την πρόσκληση Νετανιάχου προς τους Εβραίους της Ευρώπης, να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ για να ζουν με ασφάλεια, ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος έκανε ένα…
πείραμα, στο Παρίσι. Πρόκειται για τον Ζβίκα Κλάϊν, ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού πρακτορείου NRG, που περπάτησε επί δέκα ώρες στις γειτονιές του Παρισιού, φορώντας το γνωστό εβραϊκό κιπά επί της κεφαλής του, για να καταγράψει τις αντιδράσεις των περαστικών. Ο Κλάϊν, με τη συνοδεία σωματοφύλακα, περιπλανήθηκε στα τουριστικά αξιοθέατα και στις γειτονιές.


Ο φωτογράφος Ντοβ Μπελχασέν, ο οποίος συνόδευε τον Κλάϊν, κατέγραφε τις αντιδράσεις των περαστικών με την κάμερα που είχε κρυμμένη στο σακίδιο του. Έτσι, ενώ στις τουριστικές περιοχές της πόλης δε συνάντησε κανένα πρόβλημα, η κατάσταση άλλαξε άρδην όταν περιπλανήθηκε στις γειτονιές που υπάρχει έντονο μουσουλμανικό στοιχείο. «Όσο αλλάζαμε περιβάλλον, τόσο πιο πολύ ανησυχούσα εξαιτίας των μοχθηρών βλεμμάτων, των εχθρικών παρατηρήσεων και της επιθετικής στάσης του σώματος των κατοίκων», περιγράφει ο ίδιος.

Οι αντιδράσεις ποίκιλαν. Κάποιοι έφτυναν στο πέρασμά του, άλλοι φώναζαν «Ζήτω η Παλαιστίνη» ενώ υπήρξαν και κάποιοι που τον έβριζαν και τον απειλούσαν ανοιχτά. Το πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, ήταν όταν ένα μικρό αγόρι τον έδειξε στην μητέρα του, λέγοντας: «Τι κάνει εδώ αυτός, μαμά; Δεν ξέρει ότι κινδυνεύει να τον σκοτώσουν;». Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε, ήταν ότι είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρχουν οι διάφορες μειονότητες σε μια μεγάλη πόλη. Και να σκεφτεί κανείς, ότι οι διεθνείς σιωνιστές είναι εκείνοι που προωθούν μανιωδώς τον λεγόμενο… πολυπολιτισμό, για να υπονομεύσουν τις δυτικές χριστιανικές κοινωνίες, αλλά τελικά τους γύρισε μπούμερανγκ, με τους εβραίους να είναι τα πρώτα του θύματα! 

http://www.iefimerida.gr/news/191952/mia-typiki-mera-enos-evraioy-sto-parisi-oi-apeiles-oi-vrisies-kai-ta-ehthrika-vlemmata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...