Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Έβαλαν δημοκρατική βόμβα στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενος από γκαζάκια σημειώθηκε στη 01.15 τα ξημερώματα στην είσοδο του γραφείου του Φαήλου Κρανιδιώτη, επί της οδού Σκουφού στην περιοχή της Πλάκας.
Οι δράστες έφτασαν μέχρι τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το γραφείο και τοποθέτησαν το μηχανισμό στην είσοδο. Απο την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο διάδρομο. Μέσα στο γραφείο του όταν έγινε η έκρηξη ισχυρίζεται ότι ήταν ο πολιτευτής της ΝΔ και δικηγόρος. Διαβάστε πως περιγράφει τα όσα έγιναν με ανάρτησή του στο facebook:

“Αδέρφια, περίπου στις 1:30 το πρωί, το ανύπαρκτο άκρο έβαλε μια υπαρκτότατη βόμβα, γκαζάκια απ’ ότι φαίνεται, στο δικηγορικό μου γραφείο στην Πλάκα.

Kranidiotis-Ekrixi2-570

Σταχτη έγινε το γραφειο του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά , Φαήλου Κρανιδιώτη, μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε χτες τη νύχτα.
Kranidiotis-Ekrixi2-570 Kranidiotis-Ekrixi-570
Ήμουν εκεί. Μόλις είχα τελειώσει γράψιμο και διάβασμα δικογραφίας, όταν άκουσα θορύβους στην πόρτα. Πριν προλάβω να ελέγξω, έγινε η έκρηξη. Η θωρακισμένη πόρτα άντεξε αλλά από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια στις μπαλκονόπορτες του γραφείου, προκλήθηκε μικρή πυρκαγιά σε χαρτιά στον προθάλαμο την οποία έσβησα αμέσως, αλλά καταστράφηκαν οι πόρτες των άλλων διαμερισμάτων, ήταν απλού τύπου και παλαιές, κυριολεκτικά ξηλώθηκαν από το ωστικό κύμα, έσπασαν τα τζάμια της κυρίας εισόδου και το κλιμακοστάσιο έγινε σαν βομβαρδισμένο.
Ξεχάστε εμένα, που είμαι «κακός», «φασίστας» κλπ, άλλωστε ως τέτοιο δεν με περιέγραφαν σε κάθε ευκαιρία στοχοποιώντας με πολιτικά ορισμένοι εκατομμυριούχοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι αποτυχόντες συνοικιακοί Λένιν των καναλιών, περιθωριακά έντυπα και διάφοροι εν γένει φωταδιστές «προοδευτικοί»; Αλλά γι’ αυτούς θα τα πούμε εν ηρεμία.
Άλλο με εξόργισε περισσότερο. Στην πολυκατοικία μένουν ηλικιωμένοι, γυναίκες κυρίως, συνταξιούχοι. Αξιοπρεπέστατοι, ευγενείς άνθρωποι, που κινδύνεψαν σοβαρά από την εγκληματική θρασύτητα των «χρήσιμων ηλίθιων» ενός φασιστοειδούς περιθωρίου. Κινδύνεψε η ζωή ανθρώπων, που θα μπορούσαν να είναι η μητέρα ή η γιαγιά σας και σε τόσο δύσκολους καιρούς θα υποστούν μια διόλου ευκαταφρόνητη δαπάνη για την επισκευή των ζημιών.
Κατά τα λοιπά, παίδες, που αποφασίζετε ποιος θα ζήσει ή ποιος μπορεί να πεθάνει, εύχομαι να σας πιάσουν πριν σκοτώσετε και χωρίς να σκοτωθείτε. Έτσι θα μπορέσετε, ίσως, να αναλογιστείτε το μέγεθος της εγκληματικής μαλακίας σας και θα μάθετε πως οι άνθρωποι είμαστε θνητοί, οι ιδέες μας όμως όχι. Ιδίως οι εθνικές, που θα επιζήσουν της ιδεοληπτικής και μισάνθρωπης πλάνης σας.

kranidiotis face
 http://www.makeleio.gr/?p=66082

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...