Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Κριμαία: Προειδοποίηση φιλοδυτικών ναζιστών στη Συναγωγή της Συμφερόπολης

Την ίδια στιγμή που οι "Ναζί"γράφουν αντισημιτικά συνθήματα στις Συναγωγές οι ηγέτες τους συναντώνται με τους Εβραίους ηγέτες. Επίσης πριν μερικές μέρες έδιναν μαζί μάχη εναντίον της φιλο-ρωσικής κυβέρνησης της Ουκρανίας για να εγκαταστήσουν μια φιλοδυτική κυβέρνηση! 

«Θάνατος στους Εβραίους» έγραψαν στη θύρα της Συναγωγής

Φεβρουάριος 28, 2014.

Άγνωστοι τις νυχτερινές ώρες  σχημάτισαν αντισημιτικά συνθήματα και σβάστικες στη Συναγωγή «Νέρ Ταμίντ» στη Συμφερόπολη της Κριμαίας.


Σύμφωνα με τον Ανατόλι Γκεντίν, επικεφαλής της Ένωσης των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Κριμαίας είναι το πρώτο περιστατικό τα τελευταία 20  χρόνια, σύμφωνα με το "Форум Daily" .

Σύμφωνα με τον Γκεντίν, για να γράψει κανείς αυτά τα συνθήματα «έπρεπε να αναρριχηθεί πάνω από φράχτη δύο μέτρων».

«Καταλαβαίνω ότι από την ημέρα της επανάστασης στο Μαϊντάν στο Κίεβο, η ζωή στην Ουκρανία έγινε 30 τοις εκατό πιο ακριβή και αντιλαμβάνομαι ότι η παύση της καταβολής συντάξεων από το Ταμιευτήριο  δημιούργησε προβλήματα. 

Καταλαβαίνων ότι οι προβοκάτορες θέλουν να δώσουν προσοχή στους κοινούς ανθρώπους για το «ποιος φταίει, σε όλες αυτές τις αλλαγές». «Και ξέρουμε από την ιστορία ότι πάντα φταίει ο Εβραίος, τι θα συμβεί τώρα δεν ξέρω», δήλωσε ο επικεφαλής του Συνδέσμου των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Κριμαίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες άγνωστος πέταξε κοκτέιλ Μολότοφ σε μια από τις συναγωγές στο Κίεβο, σημειώνει το δημοσίευμα.

--Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...