Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Γ.Βαλλιανάτος: "Ήμουν συνοδός κυρίων για 500 ευρώ τη βραδιά"

O υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ένθετο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» αποφάσισε να βγάλει τα...εσώψυχα του και να μιλήσει για έργα και ημέρες των νεανικών του χρόνων όταν βρισκόταν στο Λονδίνο!
Αν και σπούδαζε με υποτροφία στο Λονδίνο, χρειαζόταν επιπλέον χρήματα, λέει, γι αυτό καιαποφάσισε να γίνει συνοδός κυρίων για 500 ευρώ! «Αυτό ήταν κάτι που δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα αλλά και από κ… Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει το σώμα τους, τους αρέσει το σεξ και καμιά φορά θέλουν να βγάζουν λεφτά. Αυτό για εμένα δεν ήταν ανάγκη , αλλά ένα ενδιαφέρον πείραμα, αντίθετο στις αστικές αρχές μου, αυτές που ήθελα να ξεπεράσω».
Ο ίδιος στην ίδια συνέντευξη μιλάει και για την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός. «Δεν γνωρίζω πως κόλλησα, ούτε με ενδιαφέρει. Δεν θεωρώ ότι, όποιος και αν ήταν, έκανε κάτι κακό διότι εκείνη την εποχή σίγουρα δεν ήξερε ότι είναι φορέας. Μέχρι το ’85 δεν υπήρχε θέμα προφυλακτικών», αναφέρει.
Και προσθέτει: «Ήξερα ότι κάποιοι θα το πουν και μετά θα με κατηγορούσαν ότι το κρύβω. Καταστροφή. Είναι όμως κάτι που είχα πει και πριν από 12 χρόνια στην τηλεόραση και το ψιλολέω όταν βγαίνω στην TV ότι δηλαδή πρέπει να προσέχει κανείς το AIDS».
Για την οικονομική κρίση είπε: «Με ενδιαφέρει ο έλεγχος της ανθρωπιστικής κρίσης. Θεωρώ αδιανόητο να πεθαίνουν σήμερα άνθρωποι από πείνα, από έλλειψη ηλεκτρικού, νερού, φαρμάκων. Δεν το ανέχομαι ως άνθρωπος και ως δήμαρχος. Στη συνέχεια θα δούμε τα υπόλοιπα», είπε μεταξύ άλλων.
Για τους (λαθρο) μετανάστες: «Σε συνεργασία με τις κοινότητες τους και τις οργανώσεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ;) που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα μπορούμε να τους καταγράψουμε, να ξέρουμε που μένουν, να τους διευκολύνουμε να μένουν κάπου.
Για ένα διάστημα θα χρειαστεί να εξεταστούν τα αιτήματά τους και θα πρέπει είτε να μείνουν είτε να φύγουν. Υπάρχουν νόμιμοι τρόποι να φύγουν οι "μετανάστες", δεν χρειάζεται να τους χτυπά κάποιος ή να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Όπως υπάρχουν και νόμιμοι τρόποι για να μείνουν», ανέφερε.
Για τις υπηρεσίες του δήμου: «Θέλω να ξέρουν όσοι με ψηφίσουν ότι εγώ θα ήθελα με τα ίδια λεφτά να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες. Αν αυτό γίνει με ιδιώτες έχει καλώς. Βελτίωση βέβαια σημαίνει και απολύσεις».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...