Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ο άνδρας ασχολείται με δουλειές του σπιτιού σκοτώνει τον ερωτισμό!

Ορίστε ένας πολύ καλός λόγος για να σταματήσει ο σύντροφός σας να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού ή πολύ απλά να συνεχίσει να μην κάνει τίποτα! Αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε για το ιδανικό ζευγάρι αφού όπως προειδοποιεί η ισότητα… στη μπουγάδα, στο πλύσιμο των πιάτων και σε άλλες πιο «γυναικείες» δουλειές σκοτώνει τον ερωτισμό ανάμεσα στα ζευγάρια. 



Αναλυτικότερα, όπως σημειώνει η Λόρι Γκότλιμπ, τα ζευγάρια, που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού….δεν μοιράζονται και το ίδιο κρεβάτι, αφού παραδέχονται ότι βαριούνται το σεξ ή πως αυτό απουσιάζει εντελώς από τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την μελέτη που επικαλείται στο άρθρο της η Λόρι Γκότλιμπ, οι άνδρες που κάνουν «γυναικείες» δουλειές στο σπίτι κάνουν κατά μέσο όρο 20 φορές λιγότερο σεξ το χρόνο με τη σύζυγό του σε σύγκριση με όσους κάνουν πιο «αντρικές» δουλειές. Αντιθέτως, τα ζευγάρια στα οποία ο άντρας έκανε αμιγώς «αντρικές» δουλειές ανέφεραν κατά 17,5% υψηλότερη σεξουαλική συχνότητα.

Στην Ελλάδα πάντως μόλις το 1-3% των ανδρών βοηθά στις δουλειές του σπιτιού, ποσοστό που τους κατατάσσει στην τελευταία θέση της Ευρώπης σε αυτό το ζήτημα. Μπορεί να σας εκνευρίζει, να καυγαδίζετε γιατί δεν σας βοηθάει σε τίποτα, όμως το γεγονός ότι είναι ο «πασάς» του σπιτιού αποδεικνύεται καλό για το… κρεβάτι σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...