Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"ΤΟ ΒΗΜΑ": Όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή συμμετέχει στην εγκληματική οργάνωση

"...Τα στοιχεία για την παράνομη δραστηριότητα τους είναι συντριπτικά. Και όσο η Δικαιοσύνη θα συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της, θα αναδεικνύεται  όλο και πιο καθαρά η προσωπική ευθύνη και εμπλοκή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.  Αυτό φοβούνται και αυτό τρέμουν. Είναι καιρός όμως να το αντιληφθούν και οι πολίτες, που εν ονόματι των συνεπειών της κρίσης και των ευθυνών του πολιτικού συστήματος, δελεάστηκαν από την αντισυστημική ρητορεία των νεοναζιστών, παραβλέποντας την εγκληματική τους δράση.
Γιατί ότι κι αν υποστηρίζουν οι καθοδηγητές της βίας, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, το κράτος δικαίου μπορεί να ανέχεται ακόμα και τις ιδέες που το υπονομεύουν, αλλά δεν μπορεί να ανεχθεί την καθημερινή εγκληματική δραστηριότητα του οποιουδήποτε επίδοξου σωτήρα..
."


 "ΤΟ ΒΗΜΑ" όμως μας έλεγε ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτούνταν από εφοπλιστές παράνομα και στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι δεν εντοπίσθηκε καμιά τέτοια χρηματοδότηση.

Επίσης "ΤΟ ΒΗΜΑ" έλεγε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι πάνοπλα αλλά αποδείχτηκε ότι τα όπλα πετούσαν μόνο πλαστικές μπίλιες γιατί ήταν airsoft. Απλά τα μέλη της και κάποια στελέχη αρέσκοταν στο να ποζάρουν με αυτά λόγω της αγάπης τους για τα όπλα.

Όμως και οι κυνηγοί δεν γουστάρουν τρελά τα όπλα; Πρέπει να τους θεωρούμε εγκληματίες και επικίνδυνους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...