Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Βίντεο από Ράδιο Αρβύλα: Οι Χρυσαυγίτες την έχουν μικρή!


Αρχικά έδειξε το διαρρεύσαν βίντεο από την Αντιτρομοκρατική, με κάποιους Χρυσαυγίτες να φωνάζουν εν χορώ το γνωστό στρατιωτικό σύνθημα «Τους βλέπετε αυτούς; / τους λένε Αλβανούς / τα ρούχα μου θα ράψω / με δέρματα απ' αυτούς» που βροντοφωνάζουν σε διάφορες παραλλαγές τα τελευταία 60 χρόνια οι Έλληνες καταδρομείς κατά την διάρκεια της εκπαιδεύσεώς τους. 

Μόλις τελείωσε η προβολή του βίντεο, ο Κανάκης είπε τα εξής, απευθυνόμενος στους Χρυσαυγίτες: «Ρε παιδιά, γιατί δεν λέτε μια φορά την αλήθεια για όλο αυτό το μίσος και τον θυμό που έχετε;» ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ έδειξε ξανά το βίντεο, με παραλλαγμένο το σύνθημα που υποτίθεται πως φώναζαν οι Χρυσαυγίτες: «Έχω μικρό τσουτσούνι / ντρέπομαι να το πώ / Το κόμπλεξ μου θα βγάλω / σε κάποιον Αλβανό. / Δεν κάνω ψυχανάλυση / δεν έχω ούτε παιδεία / τα σπάω όλα από θυμό / γαμιέται η Αλβανία»!..

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ Αντώνης Κανάκης;

Ότι οι Χρυσαυγίτες μισούν τόσο πολύ τους Ξένους Μετανάστες, επειδή έχουν μικρό τσουτσούνι και αισθάνονται κόμπλεξ!.. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ να το έλεγε αυτό κάποιος Έλληνας Πατριώτης για τους Εβραίους, για τους Τούρκους ή ακόμη και για τους κιναίδους; Θα είχε ξεσηκωθεί όλο το Σάπιο Σύστημα και θα τον κάθιζε στο σκαμνί για Ρατσισμό, διαπομπεύοντάς τον επί ημέρες από τα Τσοντοκάναλα...

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...