Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η Wall Street Journal του Rupert Murdoch ζήτησε απ' τον Ομπάμα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο!




Τα ίδια συμφέροντα είναι πάντα πίσω απ' την προπαγάνδα για την ανάγκη και την χρησιμότητα ενός παγκόσμιου πολέμου. 

Πάντοτε για να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη χρησιμοποιούνταν τα ΜΜΕ των τραπεζιτών της Γουόλ Στρίτ για να προωθηθεί η παγκόσμια κυριαρχία τους.

Η φωνή των τραπεζιτών λοιπών μέσω του Εβραίου μεγιστάνα των ΜΜΕ Murdoch ζητάει αίμα. Πολύ αίμα και δυστυχία για την ανθρωπότητα προκειμένου να πετύχει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.




Η Wall Street Journal εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με πολεμοχαρές άρθρο στον Μπαράκ Ομπαμα για τους χειρισμούς του στην Ουκρανία σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Λευκού Οίκου.
Η εφημερίδα σε άρθρο της ισχυρίζεται ότι «η Ουκρανία είναι θύμα της αποτυχίας του κ. Ομπάμα να υλοποιήσει την κόκκινη γραμμή του για τη Συρία».
«Υπερβολές» ήταν το σχόλιο για το δημοσίευμα ανώτατου αξιωματούχου του Λευκού Οίκου.
Η εφημερίδα, καλεί τον αμερικανό πρόεδρο να λάβει τα ακόλουθα πέντε μέτρα:
1. Η Ρωσία να αποβληθεί από τους G-8 και τους G-20 και από όλες τις διεθνείς διασκέψεις. Να δεσμευθούν οι καταθέσεις των ρώσων κλεπτοκρατών στο εξωτερικό.
2. Να κλείσουν οι πρεσβείες όλων των δημοκρατικών χωρών στη Μόσχα και ο ΟΗΕ να αποπέμψει τη Ρωσία από μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας
3. Η Ουκρανία να γίνει ευθύς αμέσως μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
4. Δυνάμεις του ΝΑΤΟ να εγκατασταθούν στη δυτική Ουκρανία, με έγκριση της Ουκρανίας. Όταν ο κ. Πουτιν λέει ότι προστατεύει τους ρωσόφιλους της ανατολικής Ουκρανίας το ΝΑΤΟ απαντά ότι προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα των Ουκρανών και των άλλων Ευρωπαίων.
5. Να περικυκλωθεί το Καλίνινγκραντ από δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Το Καλίνινγκραντ είναι ρωσικός θύλακας στη Βαλτική, με την Πολωνία στο νότο του και την Λιθουανία στον βορρά και στα ανατολικά του.
Οι υποδείξεις της εφημερίδας προς τον Μπαράκ Ομπαμα προκάλεσαν αντιδράσεις.
Ακόμη και πρόσωπα του ακροδεξιού Tea Party και νεοσυντηρητικοί στο Κογκρέσο τις χαρακτήρισαν αρνητικά και τόνισαν ότι από πρακτικής πλευράς είναι ανεφάρμοστες.
Και βέβαια δεν έλαβαν υπ'όψιν ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα πάψει να υπάρχει ανεξάρτητη Ουκρανία και η Πολωνία θα αποκτήσει και πάλι γείτονα την ... Ρωσία!
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...