Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Νιγηριανός λήστεψε και χτύπησε ηλικιωμένη στον Άγιο Παντελεήμονα και της πήρε τη σύνταξη

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ληστεία με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε την 1-3-2013 σε βάρος 83χρονης ημεδαπής στον Άγιο Παντελεήμονα.


Δράστες είναι ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, και ένας ακόμα άγνωστος άνδρας. Ο 35χρονος είχε συλληφθεί στις 30-9-2013 για παρόμοια αδικήματα και είναι έγκλειστος Σωφρονιστικού Καταστήματος.
Ειδικότερα, στις 1-3-2013 το πρωί η 83χρονη μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας για να παραλάβει τη σύνταξή της. Όπως προέκυψε από την έρευνα, εντός του υποκαταστήματος βρισκόταν ταυτόχρονα με την παθούσα και ο 35χρονος, ενώ έξω τον περίμενε ο συνεργός του. Όταν η 83χρονη αποχώρησε από την τράπεζα κατευθυνόμενη στην οικία της, οι δύο (2) δράστες την ακολούθησαν και αφού εκείνη εισήλθε στην πολυκατοικία της, της επιτέθηκε ο ένας και με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ που είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα και το πορτοφόλι της. Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε μέχρι τις 6-3-2013.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...