Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Το ΚΚΕ ζητά ανοικτά σύνορα και πολιτικό άσυλο σε όποιον μετανάστη το ζητήσει!

metanastes-660_20
Με αφορμή τον πνιγμό 7 λαθρομεταναστών που επιχειρούσαν να εισέλθουν στην πατρίδα μας, μέσω Λέσβου (ένα τραγικό περιστατικό βεβαίως, με το οποίο ασφαλώς και ΔΕΝ χαιρόμαστε…), το «τιμημένο» κουκουέ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επαναλαμβάνει τη θέση του στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Δηλαδή: ανοίξτε τα σύνορα, αφήστε τους όλους να μπούνε στον «παράδεισο» και δώστε τους άμεσα πολιτικό άσυλο. Την παραθέτουμε για να τη μελετήσουν οι Έλληνες άνεργοι, που τους κλέβουν το ψωμί οι λαθρομετανάστες, αλλά και οι Έλληνες εργαζόμενοι, που τους ρίχνουν τα μεροκάματα οι λαθρομετανάστες. 

Ιδού ποιους υποστηρίζουν οι κόκκινοι εργατοπατέρες:


«Η νέα τραγωδία στο Αιγαίο, που μετατρέπεται σε θάλασσα νεκρών μεταναστών, επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο ότι τα μέτρα αποτροπής των μεταναστευτικών και προσφυγικών ρευμάτων, που προωθεί η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της, όχι μόνο δεν μπορούν να εμποδίσουν τα θύματα της φτώχειας, των αντιδραστικών καθεστώτων και των ιμπεριαλιστικών πολέμων από την απελπισμένη προσπάθεια αναζήτησης μιας καλύτερης ζωής, αλλά αυξάνουν τους θανάτους των απελπισμένων μεταναστών και προσφύγων. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, ο λαός της χώρας μας μόνο οργή μπορεί να αισθανθεί από αυτές τις τραγωδίες που προκαλεί ένα σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Να μετατρέψουμε αυτή την οργή σε κοινό αγώνα και αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, σε κοινό αγώνα Ελλήνων και μεταναστών ενάντια τις απάνθρωπες πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Για να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα ενάντια στο Δουβλίνο ΙΙ και τη Συνθήκη Σένγκεν σε όσους επιθυμούν να εγκατασταθούν σε άλλες χώρες της ΕΕ. Να δοθεί πολιτικό άσυλο με δίκαιες και γρήγορες διαδικασίες στους πρόσφυγες, θύματα των πολέμων και των αντιδραστικών καθεστώτων».

http://ethnikismos.net/2014/03/19/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...