Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Οι αντιφασίστριες Femen ευχαριστούν τους Αμερικανούς που βομβάρδισαν τη Δρέσδη και σκότωσαν 60.000 ανθρώπους

Είναι πραγματικά απίστευτο το πως σήμερα πείθουν οι Διεθνείς Τραπεζίτες που ελέγχουν το πλούτο της ανθρωπότητας, τον οποίο απέκτησαν μέσω της εξαπάτησης, ότι η χειρότερη μορφή φασισμού αποτελεί διάδοση της Δημοκρατίας.

Τα κανάλια δεν μας έλεγαν ότι οι βομβαρδισμοί στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και σε άλλες χώρες γίνονταν για να ανατραπούν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και να κυριαρχήσει η Δημοκρατία;

Μήπως και η πυρηνική βόμβα για την Δημοκρατία δεν χρησιμοποιήθηκε;

Συνδυάστε όλα αυτά με τα λόγια του πατέρα της προπαγάνδας σχετικά με την χειραγώγηση του ανθρώπινου νου ως βασικό συστατικό της δημοκρατικής μας κοινωνίας.

Το χειρότερο είδος φασισμού είναι ο έλεγχος του νου. Το να αφαιρείς απ' τον άνθρωπο την δυνατότητα να σκέπτεται ελεύθερα.

Είναι ο πιο ύπουλος φασισμός.

Έτσι οι χρηματοδοτούμενες από ένα πλούσιο Εβραίο εκδότη FEMEN ευχαρίστησαν τον bomber Harris για τον αντιφασιστικό του αγώνα που εκδηλώθηκε μέσα απ' τη σφαγή αμάχων.

Και για να μην μας χαρακτηρίσετε ως Ναζί σας δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να στηρίξουμε τους Ναζί για τον απλούστατο λόγο του ότι ο Ναζισμός χρηματοδοτήθηκε απευθείας απ' τους τραπεζίτες της Wall Street. 


Θα πείτε "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει δηλαδή"; Ε ακριβώς αυτό. Οι ίδιοι δημιουργούν το πρόβλημα, οι ίδιοι προτείνουν τις λύσεις.

Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εξουσίας τους διώκεται ποινικά και δυσφημίζεται μαζικά ως "φασίστας", "Ναζί", "εξτρεμιστής", "αντισημίτης".

Ακολουθεί άρθρο απ' τον Ελεύθερο Κόσμο

Οι Femen βεβηλώνουν την μνήμη των χιλιάδων νεκρών της Δρέσδης
φεμεν δρεσδη


Οι οργάνωση των Femen είναι λίγο πολύ γνώστη στους πιο πολλούς αλλά για όσους και όσες δεν γνωρίζουν πρόκειται για μια οργάνωση από γυμνόστηθες "ακτιβίστριες" που παρεμβαίνουν με ηχηρό τρόπο σε διάφορες εκδηλώσεις που δεν τους αρέσουν,όπως πχ είναι υπέρ των
εκτρώσεων,της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και άλλα διάφορα όμορφα πράγματα που διαλύουν έναν από τους βασικού θεσμούς όπως αυτός της οικογένειας.
Ανά καιρούς έχουν ασχοληθεί ελαφρά και με τον αντιφασισμό ,πως θα μπορούσε άλλωστε να μην έχουν πάρει θέση και γι' αυτό, μετά την εισβολή μια από αυτές στο Ναο της Παναγίας των Παρισίων μία μέρα μετά την συμβολική και ηρωική αυτοκτονία του Γάλλου διανοητή και συγγραφέα Ντομινίκ Βενέρ όπου προσπάθησε να βεβηλώσει την μνήμη του Ντομινίκ Βενέρ, επέστρεψαν αυτή την φορά στις 13 Φεβρουαρίου ημέρα μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Δρέσδης από τους συμμάχους η συγκεκριμένη οργάνωση προέβει σε ακόμα μία παρέμβαση εάν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι η ύβρις στην μνήμη των θυμάτων των βομβαρδισμών, εξυμνώντας τον Βomber Harris για τους 60.000 και πλέον νεκρούς που προσέφερε απλόχερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...