Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ποιος κυβερνά την Βρετανία;

Μετά τις εκλογές στο κόμμα των εργατικών, που αντίπαλοι ήταν δυο αδέρφια εβραϊκής καταγωγής, ανήλθε στην εξουσία του κόμματος ο Εντ Μίλιμπαντ ένας εκ των δυο αδερφών που διεκδίκησαν την ηγεσία των Εργατικών μετά την παραίτηση του Γκόρντον Μπράουν.


Τα αδέρφια είναι Εβραίοι εκ Πολωνίας.


Παρ' όλα αυτά η εκλογή του Εβραίου Εντ Μίλιμπαντ στην ηγεσία των Εργατικών δεν ήταν παρα το επιστέγασμα την εβραϊκής κυριαρχίας στην πολιτική της Βρετανίας.


Πριν μερικούς μήνες, τον Μάϊο, εξελέγη πανηγυρικά πρωθυπουργός της Βρετανίας ο επίσης εβραϊκής καταγωγής και Σιωνιστής Ντέϊβιντ Κάμερον.






Αναπληρωτής πρωθυπουργός του Κάμερον είναι ο Nick Clegg, επίσης εβραϊκής καταγωγής (χαζαρο-ιουδαίος), που μας θυμίζει την περίπτωση του δικού μας προσφάτως αναπληρωτή πρωθυπουργού του κ. Sa-Ragousi!


Την ίδια στιγμή στην Γαλλία Πρόεδρος είναι ο εβραϊκής καταγωγής Νικολά Σαρκοζί, στις ΗΠΑ ο Εβραίος μέντορας του Ομπάμα, Μίκβα, έχει δηλώσει οτι "ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος των ΗΠΑ και έχει εβραϊκή ψυχή", ενώ την ίδια στιγμή Εβραίοι έχουν ανέβει στην εξουσία της Χιλής, στο Παναμά και στην οικονομία της Ονδούρας. 
 Μην ξεχνάμε οτι Εβραίος Πρωθυπουργός οδήγησε την Ισλανδία σε πτώχευση.

Οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι όλοι Εβραίοι, ενω ο κορυφαίος τέκτων εν Ελλάδι Ραφαήλ Ντε Σιγούρα είναι επίσης Εβραίος.

Ο κατάλογος συνεχίζεται και έχουμε δημοσιεύσει πάνω απο 1500 άρθρα....


Διαδώστε τις ειδήσεις για να αποκαλυφθεί η απάτη!

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2010/09/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...