Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Βίντεο: Δείτε την κατάρριψη συριακού Mig από τουρκικό F-16

«Η απάντησή μας θα είναι σκληρή αν ο εναέριος χώρος μας παραβιάζεται», προειδοποίησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν - Η Δαμασκός αρνείται ότι το Mig-23 παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο και κατηγορεί την Άγκυρα για κατάφωρη επιθετικότητα

«Τα συριακά μαχητικά παραβίασαν τα σύνορά μας, τον εναέριο χώρο μας. Τα F-16 μας
απογειώθηκαν και έριξαν ένα αεροσκάφος», είπε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνοντας την κατάρριψη ενός συριακού Mig-23 από δύο τουρκικά F-16. Από το Κοτσαέλι της Τουρκίας όπου βρισκόταν στο πλαίσιο προεκλογικής εκστρατείας εν όψει των τουρκικών δημοτικών εκλογών της 30ης Μαρτίου ο κ. Ερντογάν προειδοποίησε: «Η απάντησή μας θα είναι σκληρή αν ο εναέριος χώρος μας παραβιάζεται» και συνεχάρη τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, τους «ένδοξους» Τούρκους πιλότους και κυρίως τον αρχηγό του τουρκικού γενικού επιτελείου.

Η στιγμή της κατάρριψης αποτυπώνεται σε βίντεο που μεταδόθηκε από το τουρκικό κανάλι Habertürk TV που μετέδιδε σε απ' ευθείας μετάδοση πρόγραμμα από τα τουρκο-συριακά σύνορα. Εντύπωση προκαλεί αυτό που γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα της η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ότι σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το τουρκικό κανάλι τα συντρίμμια του Mig έπεσαν στη συριακή πλευρά των συνόρων.





http://www.protothema.gr/world/article/364280/video-deite-tin-katarripsi-suriakou-mig-apo-tourkiko-f-16/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...