Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Με τιμές εθνικού ήρωα έθαψαν οι Αλβανοί τον κατάδικο Ηλία Καρέλη που είχε 11 καταδίκες στην Ελλάδα και μια απόπειρα ανθρωποκτονίας!


Ο 42χρονος Αλβανός, όπως σημειώνει το Tovima.gr,  εμφανιζόταν με το όνομα «Βαλεντίνο Πεπέσκου του Πάπα», υποτίθεται ρουμανικής καταγωγής και την περίοδο 1997-2001 είχε 11 καταδίκες, οι περισσότερες ερήμην, για κλοπές. Οταν συνελήφθη καταδικάσθηκε (με
συγχώνευση ποινών) σε 14χρόνια κάθειρξη.

Αποφυλακίσθηκε τον Μάιο του 2006 και έναν χρόνο αργότερα συνελήφθη για την επιδρομή στο σπίτι της οδού Καλύμνου στο Νέο Ηράκλειο. όπου παραλίγο με ένα  σπασμένο γυαλί από μια κορνίζα να κόψει το λαιμό της γυναίκας που έμενε σε αυτό και να πνίξει με την αλυσίδα τον 47χρονο σύζυγό της.

Στη δίκη που έγινε για την  υπόθεση αυτή σε δεύτερο βαθμό στην Χαλκίδα, στις αρχές του 2013, η ποινή του μετατράπηκε από διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η ποινή του μειώθηκε από τα 20 χρόνια κάθειρξη στα 12. Μάλιστα, σύμφωνα με δικαστικούς, η Πρόεδρος του δικαστηρίου του είχε ζητήσει «εν όψει της αποφυλάκισής του να αλλάξει στάση ζωής». 
Κι εκείνος φέρεται να της είχε δώσει «σχετικέςδιαβεβαιώσεις».

 http://mwlonlavebloger.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

Απρίλιος 1, 2014.


«Ο Αλβανός μετανάστης, Ηλίας Καρέλη, που δολοφονήθηκε από τις ελληνικές αρχές, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Έλληνα δεσμοφύλακα, οδηγήθηκε στο τελευταίο σπίτι του, όπου οι συγγενείς τύλιξαν το φέρετρό του 42χρονου με την αλβανική σημαία, τονίζοντας με τον τρόπο αυτόν την αγανάκτηση  τους για το γεγονός.


»Το φέρετρο είχε καλυφθεί με την εθνική σημαία, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι έφεραν την αλβανική σημαία κατά την κηδεία στο Ζούπαν του Φιέρε.

»Ο Καρέλη, βασανίσθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα, μετά το φόνο του διέπραξε κατά ενός των φυλάκων των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου από το 2006 έκτιε ποινή φυλάκισης για ληστεία», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2014/04/blog-post_2681.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...