Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Αριστεριστές τσάκισαν Νεοδημοκράτες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η Νέα Δημοκρατία το έκανε γαργάρα!

Πως έγινε αιματηρή επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών του πανεπιστημίου, Νίκο Μυριούνη, ο οποίος υπήρξε μάρτυρας του επεισοδίου, η χθεσινή μέρα δεν είχε τίποτα το ασυνήθιστο, ούτε διεξαγόταν στους χώρους του πανεπιστημίου κάποιο πάρτι φοιτητικής παράταξης.

Το περιστατικό, όπως είπε, όπως γράφει ο enikos.gr, σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ και αφορμή φαίνεται να στάθηκε λεκτική αντιπαράθεση που είχε νωρίτερα ο ίδιος "με κοπέλα που φαινόταν να ανήκει στον αντεξουσιαστικό χώρο", όταν την εμπόδισε να σκίσει αφίσες παράταξης, που είχαν αναρτηθεί μέσα στο πανεπιστήμιο.
Ύστερα από περίπου 40 λεπτά και κατόπιν απειλών προς τον πρόεδρο του Συλλόγου, γύρω στα 20 άτομα, με κουκούλες και κράνη, φέροντας σιδερογροθιές και λοστούς εισήλθαν στο πανεπιστήμιο και κατευθύνθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, όπου τέσσερις φοιτητές ετοίμαζαν υλικό για εκδήλωση που πρόκειται να γίνει την Τρίτη.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στον χώρο, χτύπησαν τους φοιτητές, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Κάτι περισσότερο από "λυπηρό" χαρακτηρίζουν το χθεσινοβραδινό περιστατικό ξυλοδαρμού φοιτητών από αγνώστους εντός του ακαδημαϊκού ιδρύματος, οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.), καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας.

"Είναι περισσότερο από λυπηρό το γεγονός, το 2014 να υπάρχει τέτοια ωμή βία εντός των πανεπιστημίων- που αποτελούν κέντρα παιδείας, ήθους και πολιτισμού- η οποία να μην έχει καν πραγματική αιτία. Οι τέσσερις φοιτητές που χτυπήθηκαν δεν είχαν καμία σχέση με συμπλοκές, διενέξεις ή αντιπαραθέσεις" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ., Χάρρυ Παπαπανάγος.

Οι φοιτητές -ένας εκ των οποίων υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δύο εξ αυτών εξακολουθούν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ δύο άλλοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.


foititikaneaΈδρασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα συμμορία κουκουλοφόρων της άκρας αριστεράς, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (του συριζαίου πρύτανη της χρυσής λεκάνης). Ελλείψει άλλων και ενόψει των φοιτητών εκλογών που διεξάγονται τις προσεχείς ημέρες, στοχοποίησαν φοιτητές της ΔΑΠ.

Έτσι, οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον ισόγειο χώρο του ιδρύματος κρατώντας σιδερολοστούς και ρόπαλα. Χτύπησαν αδιακρίτως όποιον βρήκαν μπροστά τους και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου. Δύο φοιτητές της ΔΑΠ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αιμόφυρτοι. Κι όπως συμβαίνει πάντα, μετά το χτύπημα οι αριστεριστές εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι.

Φυσικά, την αιματηρή επιδρομή την έκαναν γαργάρα όλοι (ΜΜΕ, κόμματα, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»), ακόμα και η νουδούλα στην οποία ανήκαν οι τραυματίες, για ευνόητους λόγους. Ας ήταν τίποτα χρυσαυγίτες οι επιτιθέμενοι, και θα βλέπατε τι θα γινόταν!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...