Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η Εβραϊκής καταγωγής Φωτεινή Τομαή υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές

Μεγάλη αδυναμία έχουν οι Νεοδημοκράτες στην εκλεκτή φυλή.. Ο κ. Δένδιας εργαζόταν για τον Εβραίο τραπεζίτη Ρότσιλντ, ο κ. Σαμαράς είναι πολύ φίλος με το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ και τώρα στελεχώνουν τα ευρωψηφοδέλτιά τους με Εβραίους για να τους ανεβάσει τεχνητά τα ποσοστά το εβραϊκό λόμπι.. 



Ιστορικός, με μακρά θητεία ως υπεύθυνη του Ιστορικού Αρχείου του Υπουργείου
Εξωτερικών και έντονη συγγραφική δράση -και συχνά και εκτενή άρθρα στο Βήμα. Η υπέρκομψη ξανθιά Φωτεινή Τομαή, με το επιβλητικό ανάστημα, είναι γνωστή όχι μόνο για την επαγγελματική της δράση, αλλά και ως πρώην σύζυγος του Νίκου Κωνσταντόπουλου – άλλοτε προέδρου του Συνασπισμού. Τώρα, η γοητευτική ιστορικός με τις περγαμηνές, που έχει δεχθεί έντονη κριτική και κατηγορίες στο παρελθόν, ξεκινά μια νέα πορεία ως υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
iefimerida

Ακολουθεί μια είδηση απ' το 2009 που δημοσιεύτηκε εδώ:

Πάμπλουτος Εβραίος ήταν και ο Αλιέντε!

Μια απίστευτη αποκάλυψη (που "έθαψε" συμπάς ο υπόλοιπος Τύπος) έκανε την Κυριακή 30 Νοέμβρη στο 'Βήμα' η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών Φωτεινή Τομαή: Ο διαβόητος Μαρξιστής Πρόεδρος της Χιλής, Σαλβαδόρ Αλλιέντε (1908 - 1973), ήταν πάμπλουτος Εβραίος!!.. 

Ως γνωστόν, οι πάσης φύσεως μαρξιστές (από το 1973 που ο Στρατηγός Πινοσέτ ανάγκασε τον Αλλιέντε να αυτοκτονήσει και επέβαλε πατριωτική δικτατορία στην Χιλή) μας έχουν "πρήξει τα ούμπαλα" με τον μεγάλο ανθρωπιστή Αλλιέντε, χωρίς ποτέ να μας πουν ότι ο μακαρίτης ήταν ένας πολυεκατομμυριούχος απόγονος του Αβραάμ, χωρίς καμμία ηθική αρχή, που στην πραγματικότητα κατέστρεψε την Χιλή. Ας είναι καλά η (Εβραία εκ μητρός και πρώην σύζυγος του συντρόφου Νίκου Κωνσταντόπουλου) κ. Φωτεινή Τομαή που μας ξεστράβωσε. Η δαιμόνια Φωτεινή ανεκάλυψε στα Αρχεία του Υπουργείου Εξωτερικών τις εμπιστευτικές αναφορές που έστελνε στην Α8ήνα ο τότε πρέσβης μας στο Μπουένος Αϊρες, προσφάτως μακαρίτης Τζών Σωσσίδης, κορυφαία μορφή της Ελληνικής Διπλωματίας κατά τον 20ό αιώνα

Εγραφε επί λέξει ο Σωσσίδης στην αναφορά της 26ης Σεπτεμβρίου 1973, 15 ημέρες μετά την αυτοκτονία του Αλλιέντε: "Ο Αλλιέντε ήτο εξαιρετικώς ευέλικτος, λίαν ικανός δημαγωγός, φύσει αδυνάτου χαρακτήρος και αιχμάλωτος της Μαρξιστικής γραμμής του κόμματος του... Είναι πλουσιώτατος εκ κληρονομιάς ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΔΟΣ ΜΗΤΡΟΣ, το γένος Gossens, ευρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγόν του και στερείται ηθικών αρχών: Παρά την ηλικίαν του, ο ιδιωτικός του βίος αποτελεί πηγήν συνεχών σκανδάλων!.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κάθε φορά που σας "πρήζουν τα ούμπαλα" οι ανθέλληνες Αριστεροί για τον Μεγάλο Χιλιανό Ανθρωπιστή Σαλβαδόρ Αλλιέντε, να τους τρίβεται στη μούρη την αποκάλυψη της Εβραίας Τομαή!

Είδηση απο την στήλη του Θεόδωρου Χατζηγώγου στην εφημερίδα "Στόχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...