Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Πνίξιμο των ψηφοφόρων της ΧΑ προτείνει ο Γ.Μπουτάρης!


Η απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην ερώτηση δημοσιογράφου
της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης για το αν απευθύνεται εν όψει του δεύτερου γύρου και στους 10 χιλιάδες ψηφοφόρους που στον πρώτο γύρο ψήφισαν ΧΑ ήταν πραγματικά αντιπροσωπευτική του ατόμου:

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι ντρέπεται για όσους ψήφισαν τη ΧΑ σε μια πόλη που «έχει τραβήξει τον παθών της τον τάραχο» από το ναζισμό και τόνισε χαρακτηριστικά: «Να πάνε στη θάλασσα να πνιγούν, δεν τους θέλω!».

Υπάρχουν λύσεις: Ως θαυμαστής του Κεμάλ Ατατούρκ μπορεί να ακολουθήσει τις μεθόδους του ειδώλου του. Δυό-τρεις γενοκτονίες έκανε...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει.... ο άνθρωπος είναι ακόμα σε παραλήρημα. Ουδέν σχόλιον. Ενώ ο Κεμάλ ήταν αναμορφωτής. Και τι να πούμε για όλους τους πλουμιστούς υποστηρικτές του Στάλιν; Γιατί δεν ακούγεται τίποτα για όλους αυτούς; Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και ζουν ακόμα στην εποχή του Χίτλερ. Ο Χίτλερ δεν ζει, ζει όμως ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο Ι. Μεταξάς, ο Ι. Δραγούμης, και υπάρχει και ο Χριστός της Ορθοδοξίας που όλοι αυτοί οι "κύριοι" τον αρνούνται και τον θεωρούν γραφικό. Κανείς δεν λέει όμως τίποτα για όλα αυτά. Σα να είμαστε σκυλιά μας βάζουν το φίμωτρο όποτε θέλουν. Βλέπουμε τον παραλογισμό τους, βλέπουμε την πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν. Βλέπουμε κι έχουμε τα μάτια ανοιχτά. Πλανεμένοι που στο τέλος θα μετανιώσουν οικτρά είναι όλοι τους. Τα "μεγάλα αφεντικά" τους θα τους χρησιμοποιήσουν και ύστερα θα τους πετάξουν πέρα σαν άχρηστα σκουπίδια. Αυτό θα είναι το τέλος της αλαζονίας τους. Προς το παρόν μπορούν να απολαύσουν το να μπερδεύουν καλύτερα τα μπούτια τους στην παρδαλή πόλη του Μπουτάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...