Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Την ίδρυση της εβραϊκής οργάνωσης των Ιλλουμινάτι γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά


Σημείωση: Του Illuminati τους ίδρυσε ο Εβραίος Αδάμ Βαϊσχάουπτ. Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά..

Από το 1890, η 1η Μαΐου, η ημερομηνία κατά την οποία οι Illuminati (Πεφωτισμένοι) ιδρύθηκαν, είναι επίσης η ημερομηνία που οι κομμουνιστές και οι σοσιαλιστές σε όλο τον
κόσμο γιορτάζουν κάτω από την κόκκινη σημαία των Εβραίων Ρότσιλντ (Rothschild), η οποία συμβολίζει τη διαρκή επανάσταση, σύμφωνα με τον Εβραίο Moses Hess (Μωϋσή Χες).

Φυσικά, θα ήταν επιθυμητό να βρεθεί μια πιο “προλεταριακή” αιτία για να γιορτάσουν την ημέρα ίδρυσης. Για το λόγο αυτό μια πρόκληση σκηνοθετήθηκε στο Σικάγο το 1886, για την 110η επέτειο των Illuminati. Υπήρξε η ελπίδα ότι μια σοβαρή σύγκρουση με την αστυνομία θα λάμβανε χώρα, έτσι ώστε να υπάρξουν λίγοι μάρτυρες την μνήμη των οποίων θα μπορούσαν να γιορτάσουν. Η προσπάθεια απέτυχε, όμως.

Μόνο την 3η Μαΐου η αστυνομία άνοιξε πυρ σε μια ομάδα εργαζομένων που επιτίθονταν σε κάποιους απεργοσπάστες. Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε αμέσως, ενώ άλλος ένας πέθανε τρεις μέρες αργότερα στο νοσοκομείο. Είχαν τους μάρτυρες τους, αλλά ήταν σε λάθος μέρα!

Ο υποκινητής ήταν ένας Εβραίος Illuminatus και εκατομμυριούχος, ο Σάμιουελ Γκόμπερς (Samuel Gompers), ο οποίος είχε μεταναστεύσει από την Αγγλία και είχε γίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Συνδικάτων. Ο Γκόμπερς διέδιδε τις ιδέες του Μαρξ. (Afton-Bladet, 26η Ιουνίου 1986.)

Στη διαδήλωση των εργαζομένων την 4 Μάη 1886, ένας προβοκάτορας των Πεφωτισμένων έριξε μια βόμβα στην αστυνομία που παρευρισκόταν στη συγκέντρωση. Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον των διαδηλωτών, μερικοί από τους οποίους σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν.

Η Δεύτερη Διεθνής στο Παρίσι, ομοίως αποφάσισε να κάνει την 1η Μαΐου μια ημέρα με κόκκινο γράμμα το 1889. Ο πραγματικός λόγος για την απόφαση αυτή ήταν προφανώς ένας που ήταν καλύτερα κρυμμένος από τις μάζες των μη-Illuminati. Σύμφωνα με τη Bρεταννή ιστορικό Nesta H. Webster, οι Illuminati είχαν, επίσης, τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων της Δεύτερης Διεθνούς (1889-1899).

Ο Καρλ Μαρξ πέθανε στην εξορία στο Λονδίνο στις 14 Μαρτίου, 1883. Όλα τα είδη μυθικών ιστοριών δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομά του. Με αυτό τον τρόπο έγινε ο προστάτης άγιος του κακού.

Μετά την πτώση του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη, έχει συχνά γίνει ο ισχυρισμός ότι όλα τα κακά, που ήρθαν με το μαρξισμό, δεν ήταν εκ προθέσεως.
Αυτός ήταν σίγουρα ο τρόπος που ο Μαρξ είχε την πρόθεση να δουλέψουν οι «διδασκαλίες» του.

Οι Illuminati Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν αρκετά επιτυχείς για να ξεγελάσουν ολόκληρα έθνη και το δαιμονισμένο μανιφέστο τους να γίνει μια σκληρή πραγματικότητα για εκατομμύρια άτυχους ανθρώπους.

Η Αλήθεια πίσω από τους Μύθους

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τον Μαρξ: ότι ήταν φτωχός και υποστηριζόταν μόνο από τον Ένγκελς, ότι ήταν κατά της τρομοκρατίας, πολύ ανεκτικός, και δεν είχε καμία επιθυμία να καταστρέψει τις ιδέες των άλλων. Τι ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε;
Σύμφωνα με το πιο διάσημο μύθο, ο Μαρξ δεν είχε χρήματα και εξαρτώταν οικονομικά από τον «φίλο» του Ένγκελς. Στην πραγματικότητα, ο Νάθαν Ρότσιλντ τον χρηματοδότησε. Αυτό αποκαλύφθηκε από το στενό συνεργάτη του Μιχαήλ Μπακούνιν στο «Polémique contre les Juifs” (“πολεμική κατά των Εβραίων»).

Πηγή: Juri Lina (Under the sign of Scorpio)

filopatria.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...