Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ο Δένδιας στην υπηρεσία του σιωνιστή βασιλιά!



Δεν φτάνει που έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, δεν
αρκεί που έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των Ελλήνων στους υπερτραπεζίτες, συνεχίζουν σαν πειθήνια στρατιωτάκια να καταστρατηγούν κάθε νόμο, προκειμένου να ικανοποιήσουν ακόμα και το παραμικρό καπρίτσιο των αφεντικών τους.

Τα όσα συμβαίνουν στο Δορούφι Ερμιονίδας είναι ίσως σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα εγκλήματα που έχουν ήδη διαπράξει, είναι όμως ενδεικτικά της απληστίας των αφεντικών που συνέχεια εκβιάζουν και απαιτούν «γη και ύδωρ» αλλά και της υποταγής των «υπαλλήλων» που πρόθυμα υπακούουν.

Συγκεκριμένα, το μικρό λιμάνι στο Δορούφι Ερμιονίδας μετατρέπεται σε ιδιωτική μαρίνα του βασιλιά της Ολλανδίας, Γουλιέλμου Αλέξανδρου, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, με τη χείρα βοηθείας των Καλαφάτη, Δένδια και Βαρβιτσιώτη…

Χρησιμοποιώντας ένα νόμο περί προστασίας αρχηγών κρατών και με πρόσχημα την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας, με κοινή υπουργική απόφαση, έχει δοθεί άδεια εργασιών κατασκευής ιδιωτικής μαρίνας στον βασιλιά της Ολλανδίας μπροστά από την εκτός σχεδίου κατοικία του στην περιοχή «Δορούφι» της Δημοτικής ενότητας Κρανιδίου Ερμιονίδος.

Χρησιμοποιούν δηλαδή τους νόμους του κράτους –τους οποίους σε κάθε άλλη περίπτωση έχουν παραδειγματικά αγνοήσει -σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και προς όφελος της… αναψυχής κάποιας βασιλικής οικογένειας!

Και μόνο η είδηση για την μαρίνα αποτελεί σκάνδαλο. Ωστόσο, το γεγονός ότι η ολλανδική βασιλική οικογένεια δεν είναι ένας τυχαίος οίκος, δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην υπόθεση. Η βασιλομήτωρ Βεατρίκη, η οποία παραιτήθηκε για να αναλάβει ο γιος της είναι ένα από τα πρόσωπα-σήματα κατατεθέν του Σιωνισμού στην Ευρώπη. Συμμετείχε ανελλιπώς στις συναντήσεις της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, η οποία σημειωτέον ιδρύθηκε στην Ολλανδία, ενώ κατά τη διάρκεια της βασιλείας της οι Εβραίοι της Ολλανδίας ήταν στο «απυρόβλητο», με πρόσχημα την προάσπιση της ανεξιθρησκίας και την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν από τους Ναζί.

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη καταλαβαίνει κανείς και γιατί η Ολλανδία ήταν ανέκαθεν από τους σκληρότερους πολέμιους της Ελλάδας, τόσο στα εθνικά θέματα, όσο και στην περίοδο των Μνημονίων, όταν σαν «δορυφόρος» της Γερμανίας έσφιγγε μαζί της τη θηλιά γύρω από το λαιμό των Ελλήνων. Άλλωστε η καταστροφή της Ελλάδας αποτελεί διακαή πόθο των Σιωνιστών, αφού θεωρούν πως αν πέσει ένα από τα τελευταία προπύργια της Ορθοδοξίας, θα ανοίξει πολύ πιο εύκολα ο δρόμος για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης!

Καθόλου τυχαία όμως και η υπογραφή του Δένδια στην διυπουργική απόφαση. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη φέρεται να συνδέεται με αρκετά από τα «club» που κινούν παγκοσμίως τα νήματα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τον χαρακτηρίζουν ως αχυράνθρωπο των Ρότσιλντ και των σιωνιστών τοκογλύφων. Επομένως, η υπογραφή του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς αποδεικνύει ότι εφαρμόζει κατά γράμμα όσα του ζητούν οι εντολείς τους και βρίσκεται διαρκώς στην υπηρεσία τους.

hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...