Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

"Κάντε πίπες σε μαύρους για να τσακίσετε τον ρατσισμό"!


«Θα αφιερώσω την πρώτη μου πεολειχία με μαύρο στον Ματέο Σαλβίνι», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η πορνοστάρ Βαλεντίνα για τον επικεφαλής του κόμματος



Έπειτα από τις εμπρηστικές δηλώσεις του επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, γύρω από την παράνομη μετανάστευση και σχετικά με την Μαρίν Λε Πεν, την οποία όπως είπε προτιμά από την Μέρκελ, μία Ιταλίδα
πορνοστάρ παίρνει τον λόγο, ασκώντας έντονη κριτική στον 41χρονο πολιτικό.Η Βαλεντίνα Νάπι, λοιπόν, μέσω της σελίδας της στο Facebook επιτέθηκε με ειρωνεία στον Σαλβίνι, λέγοντας πως θα του αφιερώσει την πρώτη της μαύρη πεολειχία. 

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί με οκτώ μαύρους άνδρες, για να προκαλέσει ακόμα περισσότερο τον επικεφαλής της Λέγκας.

Νωρίτερα, δε, δίπλα σε φωτογραφία του Σαλβίνι είχε γράψει: «Θα μπορούσα να σχεδιάσω ένα μαύρο πέος δίπλα του. Μπορεί να το εκλάβει ως συμβουλή, να το δοκιμάσει και να αλλάξει γνώμη. Παιδιά μην είστε κουτοί. Κάντε σεξ με ξένους».

Η απάντηση του Σαλβίνι στην πρόκληση της Βαλεντίνα Νάπι προήλθε και αυτή μέσω Facebook, λέγοντας με διάθεση ειρωνείας πως αν η αντιπολίτευση της Λέγκας του Βορρά εκπροσωπείται από την Νάπι, «η οποία φωτογραφίζεται περικυκλωμένη από μαύρους άνδρες, τότε προαναγγέλλεται ένα όργιο στο όνομα της μετανάστευσης. Τότε πάμε καλά».

Η απάντησή του, προκάλεσε σειρά σχολίων με πολλούς να συμμερίζονται την άποψή του και να γράφουν χυδαία μηνύματα όπως: «Το όργιο θα έπρεπε να το κάνει σε κέντρο υποδοχής μεταναστών, όχι με ηθοποιούς», «Θα έπρεπε να πάει στο Κονγκό ή στη Νιγηρία. Θέλω να δω που θα φτάσει αυτή η πουτ… κομμουνίστρια», «Μια και το Aids κυριαρχεί στην Αφρική, θέλω να δω αν θα είναι τόσο χαρούμενη να κάνει σεξ με έναν από αυτούς τους μετανάστες αφού της έχουν μεταδώσει τον ιό Hiv».

http://www.stoxos.gr/2014/06/blog-post_7078.html

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...