Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Γάζα: Στους 208 οι νεκροί και στους 1550 οι τραυματίες από τις Εβραϊκές επιδρομές


Φλέγεται η Λωρίδα της Γάζας για ένατη ημέρα της ισραηλινής επιχείρησης με τον αριθμό
των νεκρών Παλαιστινίων να έχει φτάσει στους 208, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, με πολλούς να εκφράζουν φόβους ότι θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Ανάμεσα στα θύματα των αεροπορικών επιδρομών των ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών, υπάρχουν και τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με ανταποκριτές του αμερικανικού δικτύου NBC.Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, ωστόσο εξέπνευσαν λίγη ώρα αργότερα, μετά την επίθεση που σημειώθηκε στις 16.00 (τοπική ώρα) σε περιοχή της Λωρίδας της Γάζας.

Ο τελευταίος από αυτούς σημειώθηκε στην νότιο πόλη Κχαν Γιούνις, σκορπώντας το θάνατο σε παιδιά και γυναίκες, ενώ στο μεταξύ οι τραυματίες των αεροπορικών επιδρομών υπολογίζονται στους 1.550.

Την ίδια στιγμή, σε νοσοκομείο της Γάζας δεκάδες γιατροί και νοσηλευτές δίνουν πραγματικό αγώνα για να περιθάλψουν τους τραυματίες και παράλληλα προσπαθούν να προστατευθούν και οι ίδιοι από τους βομβαρδισμούς.Όπως επισημαίνει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το νοσοκομείο στην περιοχή Αλ Γουάφα έχει ήδη πληγεί από τις αεροπορικές επιδρομές, παρότι ο ισραηλινός στρατός γνωρίζει που βρίσκεται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...