Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Εβραϊκός φασισμός: Τολμάς να κάνεις κριτική στους περιούσιους; Χάνεις τη δουλειά σου!

Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν η ανταποκρίτρια του CNN που μετέδωσε live τη στιγμή που
ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Ήταν η ίδια που άκουσε με τα αυτιά της τους Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.
Η σοκαριστική στιγμή σε έναν λόφο στη Σρεντότ καταγράφηκε και στο video της Βρετανής δημοσιογράφου, με εκείνη να το σχολιάζει σε ζωνταντή σύνδεση. 
Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οι Ισραηλινοί που πανηγύριζαν για τη στρατιωτική εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας και τους βομβαρδισμούς που σκοτώνουν αμάχους και παιδιά, απείλησαν τη Βρετανή δημοσιογράφο πως θα έσπαγαν το αυτοκίνητο του συνεργείου τους αν εκείνη "έλεγε κάτι λάθος". 
Εκείνη, έξαλλη, ανέβασε ένα σχόλιο στο twitter όπου έγραψε: «Ισραηλινοί στο λόφο της Σρεντότ πανηγυρίζουν καθώς βόμβες προσγειώνονται στη Γάζα απειλούν να καταστρέψουν το αυτοκίνητό μας αν πως καμία λάθος λέξη. Αποβράσματα». Και επειδή η Βρετανή ανταποκρίτρια "τόλμησε" να πει κακή κουβέντα για τους Ισραηλινούς, το CNN θεώρησε σωστό να την απομακρύνει από την περιοχή και να τη μεταθέσει στη Μόσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...