Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Από τελειόφοιτος της ΝΟΜΙΚΗΣ μανιακός ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ σε Συρία, Ιράκ ( ΕΙΚΟΝΕΣ )

tz1

Οι μεταμορφώσεις ενός τζιχαντιστή.
Ο μανιακός αιγύπτιος νεοτζιχαντιστής που δραστηριοποιείται σε Συρία και Ιράκ υπό τη
σημαία του Ισλαμικού Κράτους κάποτε ήταν ένας έφηβος με τις κλασικές ανησυχίες και αναζητήσεις της ηλικίας.Υπήρξε μανιακός της ραπ και των rave πάρτυ.Δεν είναι ένας δπλωματούχος του ισλάμ. Αποφοίτησε από ένα φιλελεύθερο λύκειο στην (Bahleopolas) Héliopolis του Καίρου 2009.Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Ain Shams στο Κάιρο από όπου και πήρε το πτυχίο του το 2013.
tz2
 Ως κανονικός έφηβος πριν την επέμβαση πνευματικής αλλαγής
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε και πήρε το δρόμο για τη Συρία για να πολεμήσει στις τάξεις της συριακής αντιπολίτευσης εναντίον της κυβέρνησης του Bachar al-Assad.
Γρήγορα πέρασε στις γραμμές της πρώην «Daash» (ΙSIS) και νυν ισλαμικό κράτος.Ο ίδιος αυτοαποκαλείται πλέον με το ψευδώνυμο «Abu Salamah».Εγκατέλειψε την Αίγυπτο για το τζιχάντ. Φωτογραφίες του με μαχητές του ισλαμικού Κράτους,με μαχαίρια,αιμόφυρτα θύματα κ.α έχουν ξεσηκώσει θύελλα σχετικά με την περίπτωσή του.
tz3
 οι μεταμορφώσεις
Από το «Twitter» κάλεσε τη μητέρα του να εγκαταλέιψει επίσης την Αίγυπτο και να μετακομίσει στο Ιράκ σε ένα διαμέρισμα πάνω στον Ευφράτη.Όταν η μητέρα του του έθεσε ερωτήματα σχετικά με τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος και πώς αυτός το απέκτησε ο νεοτζιχαντιστής απάντησε κυνικά :η (Daash) τους σκότωσε αυτή που έχει θέσει υπό τον έλεγχό της ένα μεγάλο μέρος του Ιράκ.
Στη φωτογραφία όπου απεικονίζεται πάνω σε άλογο στη Συρία την πρώτη ημέρα του Aïd είχε γράψει ως σχόλιο σαρκαστικά «Old Style».
tz4
Μετά το σάλο που προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα με το θράσος του έκλεισε το λογαριασμό του στο fb και πλέον επικοινωνεί μέσω του «Twitter» και του ρωσικού δικτύου «Vk».
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...