Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ακροδεξιός Εβραίος έβγαζε ανήλικες στην πορνεία για να έρθει ο Μεσσίας!


Ένα απίστευτο περιστατικό μαστροπείας αποκαλύφθηκε στο Ισραήλ. Συγκεκριμένα οι αρχές συνέλαβαν έναν 60χρονο ακροδεξιό Ισραηλίτη και…
ακόμα 7 άνδρες και γυναίκες, με την κατηγορία ότι έπειθαν ακόμα και ανήλικες –με τη βοήθεια αλκοόλ και ναρκωτικών- ότι αν κάνουν σεξ με ανθρώπους άλλων θρησκειών, θα ερχόταν πιο γρήγορα η Δευτέρα Παρουσία και η λύτρωση του λαού του Ισραήλ.

Εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται ότι είναι ένας 60χρονος άνδρας από το Κίριατ Άρμπα, έναν εβραϊκό οικισμό κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας είναι «περιθωριακός ακροδεξιός».

Ο επικεφαλής των ερευνών, Αρίκ Μορντεχάι ανέφερε στην εφημερίδα Χααρέτζ ότι το δίκτυο εξέδιδε 15 γυναίκες μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. Οι «πελάτες» τους ήταν Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης και ξένοι εργαζόμενοι στο Τελ Αβίβ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στις Αρχές από τη Λεχάβα, μια εξτρεμιστική οργάνωση που διαφωνεί με τους γάμους Εβραίων με άτομα από άλλα θρησκεύματα. Ένα μέλος της, ο Μπέντζι Γκοπστάιν, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι προαγωγοί δρούσαν εδώ και 6-7 χρόνια και φυσικά δεν πίστευαν καθόλου αυτά που κήρυτταν. Οι γυναίκες όμως «τα πίστευαν και εκμεταλλεύτηκαν την αφέλειά τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

http://www.makeleio.gr/?p=162390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...