Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: «Εξαθλιωμένοι» παράνομοι μετανάστες καταφθάνουν με smartphones και tablets...


Μας λένε συνεχώς, ότι για λόγους «ανθρωπιστικούς» (αλλά και οικονομικούς) πρέπει να επιτραπεί να εισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες μας όλες αυτές οι ορδές των «εξαθλιωμένων», που έρχονται για μια «καλύτερη ζωή». Μόνο που μερικές από αυτές τις «αξιοθρήνητες» υπάρξεις που αποβιβάζονται στην Ιταλία, φαίνεται να έχουν smartphones και tablets κατά την άφιξή τους, πράγμα που τις κάνει να μην φαίνονται και τόσο «αξιοθρήνητες».

Άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας salernonotizie.it δείχνει εικόνες από ορδές παράνομων μεταναστών που έρχονται εφοδιασμένοι με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες.

Περισσότεροι από 5.000 "μετανάστες" αποβιβάστηκαν στο Σαλέρνο μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι τελευταίοι το πρωί της Τρίτης. 837 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και μερικές έγκυες γυναίκες, συλλέχθηκαν στο κανάλι της Σικελίας. Ήρθαν από την Ερυθραία, την Σομαλία, την Συρία, την Παλαιστίνη, το Σουδάν, την Γκάνα, το Κονγκό, τη Σενεγάλη και την Ακτή Ελεφαντοστού. Οι λαθρομετανάστες συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης ‘Mare Nostrum’, σύμφωνα με το οποίο, το ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό* έχει περισυλλέξει πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες από τις αρχές της χρονιάς, ενώ υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άλλοι που περιμένουν στις ακτές της Λιβύης να τους παρουσιαστεί η ευκαιρία να ταξιδέψουν για την Ευρώπη.  

Ο ανταποκριτής της ιταλικής ιστοσελίδας στη συνέχεια δηλώνει ότι έμεινε «σαστισμένος» από την θέα «μερικών μεταναστών μεsmartphones», και απλά αναρωτιέται εάν ήταν δικά τους ή τους τα έδωσε η ιταλική κυβέρνηση μόλις κατέβηκαν από το πλοίο!


* Το σχέδιο "Mare Nostrum" ("Δικιά μας Θάλασσα" - τι ειρωνία!) αποτελεί άλλο ένα δείγμα του αυτοκτονικού συνδρόμου που διακατέχει την σημερινή θνήσκουσα Ευρώπη: το ναυτικό μιας χώρας συμμετέχει στην εισβολή στην χώρα που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται!
Εκτός, αυτού :
- Στις 21 Ιανουαρίου, η ιταλική Γερουσία αποφάσισε να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης εισόδου! Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αλλοδαπός, χωρίς βίζα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα, μπορεί να έρθει και να εγκατασταθεί στην Ιταλία, χωρίς να παραβιάζει κάποιο νόμο!
- Ένας παράνομος μετανάστης φθάνοντας στην Ιταλία έχει άμεσα το δικαίωμα σε τροφή και στέγη, σε δωρεάν ιατρική περίθαλψη και ένα χαρτζιλίκι 30 ευρώ την ημέρα!. Την ώρα που το ογδόντα πέντε τοις εκατό των συνταξιούχων Ιταλών έχει λιγότερο από 30 ευρώ την ημέρα και θα πρέπει, με το ποσό αυτό, να πληρώσουν για ενοίκιο, τρόφιμα κλπ ...

ΔιάβασεΗ Ιταλία και όλη η Ευρώπη μετατρέπονται σε μία κατεκτημένη γη με τις ευλογίες της ΕΕ και ο λαός κοιμάται και την συγκλονιστική ομιλία του γεννημένου στην Αίγυπτο Magdi Allam μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/smartphones-tablets.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...